Volksvagen Beetle Şimdi Daha Havalı

Popülaritesi artmaya başlayan Red Bull Global Rallycross organizasyonunda yarıştırılmak üzere hazırlanan araçlar arasına bir yenisi eklendi.

Volksvagen Beetle Şimdi Daha Havalı
     Volkswagen'in tanıttığı otomobil markanın sportiflik denince akla ilk gelen modellerinden biri değil.Beetle temelleri üzerine geliştirilen otomobilin dış görünümünde büyük hava girişli ön tampon, ek hava çıkışlarına sahip kaput, 17 inç çaplı jantlar, inceltilmiş yan aynalar, arka çamurluklar önüne eklenen hava girişleri, arkaya yerleştirilen çift katlı dev spoiler ve hava ızgarası dikkat çekerken çamurluklarda da genişleme sağlanmış.

Pasgol alt="" />

İç mekanda tam boy takla kafesi, yarış koltukları, 6 noktadan bağlantılı emniyet kemerleri ve yangın söndürücü bulunurken dört tekerlekten çekiş sistemi, 6 ileri vitesli sıralı şanzıman, ön ve arka sınırlı kaymalı diferansiyeller de aracın donanımları arasında. Fren sistemi de güçlendirilen Beetle GRC'de önde 356, arkadaysa 300 mm çaplı diskler görev yapıyor.

Turbo beslemeye sahip 1.6 litre hacimli bir motorla donatılan otomobil 544 beygir güç üretebilirken 0'dan 96 km/s sürate ulaşma süresi 2.1 saniye olarak açıklandı.


Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2014, 03:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER