Yeni Toyota Auris makyajlandı

2015 Cenevre Otomobil Fuarı yaklaşırken Toyota makyajladığı Auris’in fotoğraflarını basına verdi.

Yeni Toyota  Auris makyajlandı

 2012 yılında piyasaya çıkan Toyota Auris, aradan 3 yıldan daha az bir süre geçmesine rağmen ciddi bir makyaj operasyonu geçirecek. 



Toyota ülkemizde ve dünyada oldukça sevilen bir marka ve şu anda dünya çapında en çok üretim yapan marka ünvanına sahip.


Efsane olmuş Corolla gibi modellerle bu ününü kuvvetlendirmiş olsada özellikle son yıllarda ürettiği modeller nedeniyle tüketicilerin ilgisini çok da çekemiyor. Bu modellerde birisi de Auris modeli olmuştu.


Yeni kasası genel çizgileri ve kokpit tasarımı nedeniyle ciddi eleştirilere maruz kalıyordu. İşte bu nedenle olsa gerek Toyota, Auris'i erken bir zamanda makyajlıyor. Aracın önü ise bu operasyondan en çok etkilenecek kısım gibi görünüyor. Panjur yapısı, farları ve tamponu tamamen değiştirilerek daha sportif bir tasarım elde edilmiş.


Aracın arka kısmı ile ilgili henüz resimler bulunmuyor. Kokpit ise birçok değişiklik barındırıyor. Havalandırma kumandaları, navigasyon ekranı ve yanlarda bulunan üfleçler yenilenmiş. Ayrıca son derece demode duran dijital saatin yeri ve stili değiştirilerek daha modern görünmesi sağlanmış. 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2015, 04:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER