Sinop’ta Heyecan Doruktaydı

2014 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın 4.ayak yarışları, Sinop Offroad Kulübü organizasyonu ile 31 Mayıs-01 Haziran tarihlerinde Sinop’ta düzenlendi...

Sinop’ta Heyecan Doruktaydı

 Kısa adı SİNOFF olan Sinop Offroad Kulübü tarafından, Sinop Valiliği, Sinop Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen Türkiye Offroad Şampiyonası 4. Ayak yarışları başarılı bir organizasyonla geride kaldı. 31 Mayıs-01 Haziran tarihlerinde Sinop’un en güzel coğrafyası Akliman-Tavşan Adası mevkiinde gerçekleştirilen organizasyonda, farklı illerden 26 ekip mücadele etti.

İki gün boyunca büyük heyecana sahne olan yarış sonunda genel klasmanda birinciliğini Mitsubishi L200 ile Ankara’dan İsmail Ayhan-Cemal Akagündüz kazandı. İkinciliği Suzuki Vitara ile İstanbul’dan Caner Akkafa-Malik Akkafa elde ederken, yine Mitsubishi L200 ile Ankara’dan Yunus Ayhan-Bilal Karamemiş ikilisi de üçüncülüğün sahibi oldu. 
Sınıf 1’de Suzuki Grand Vitara ile Murat Balcı-Harun Bezek, Sınıf 2’de Suzuki Vitara ile Caner Akkafa-Malik Akkafa, Sınıf 3’te Mitsubishi L200 ile İsmail Ayhan-Cemal Akagündüz ve Sınıf 4’te Jeep Cherokee ile Burhan Yiğit-Zafer Altınışık birincilikleri paylaşan ekipler oldular.
Yarışta dereceye giren sporculara kupa ve ödülleri, Otel Diyojen’de düzenlenen törende Sinop Vali Vekili Hıdır Kahveci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Öztürk, Tarım İl Müdürü Mehmet Asak tarafından verildi.
Türkiye Offroad Şampiyonası 5. ayak yarışları, 12-13 Ekim’de ANDOFF tarafından Ankara’da düzenlenecek.
 

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2014, 20:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER