En güçlü yağıyla meydan okuyor!

115 yıldan bu yana 21 kara hız rekorundan çok sayıda uzay mekiği lansmanında yer almaya kadar birçok teknolojik gelişmenin simgesi olan etkinliklerde hafızalara kazınan dünyanın lider madeni yağ üreticilerinden Castrol, Titanium FST teknolojisi ile geliştirilmiş, bugüne kadar ürettiği en güçlü motor yağı olan Castrol EDGE’yi benzersiz bir filmle tanıtmaya başladı.

En güçlü yağıyla meydan okuyor!

 Yeni ürününün lansmanına dikkati çekmek için Castrol’un Youtube kanalında ve www.castroledge.com web sitesinde yayınlanmaya başlanan “Blackout” isimli filmi, sadece lazer ışıklarıyla aydınlatılan zifiri karanlık bir parkurda aralarında dünya çapında ralli ikonu olan Ken Block’un da yer aldığı 4 yarış pilotunun dayanıklılık ve performansa dayalı mücadelesini konu alıyor. Gücünü korozyona karşı dirençli yapısı ve bütün metaller içinde en yüksek dayanıklılık-ağırlık oranına sahip olmasıyla dikkat çeken Titanyum elementinden alan Castrol EDGE, 2014 yılının son çeyreğinden itibaren ülkemizde de satışa sunulacak. 

 

Dünyanın lider ve öncü madeni yağ üreticilerinden Castrol'ün Titanium FST teknolojisi ile geliştirilmiş, şimdiye kadar üretilen en güçlü motor yağı olan Castrol EDGE, dünya genelinde kademeli olarak satışa sunulacak.  Titanium FST ile güçlendirilmiş Castrol EDGE’nin lansmanına dikkat çekmeyi amaçlayan “Blackout” isimli ilk tanıtım filmi Youtube’de ve www.castroledge.com web sitesinde yayınlanmaya başladı. Gücünü korozyona karşı dirençli yapısı ve bütün metaller içinde en yüksek dayanıklılık-ağırlık oranına sahip olmasıyla dikkat çeken Titanyum elementinden alan Castrol EDGE’nin tanıtım filmleri serisinin ilkinde zifiri karanlıkta sadece lazerle aydınlatılmış benzersiz bir parkurda 4 yarış pilotunun sınırları zorlayan mücadelesine yer veriliyor. Işıklardan oluşturulan özel parkurun her aşaması, insan ve makineyi şimdiye kadar hiç denenmemiş bir şekilde test ediyor. Bunun gibi zorlu ve performans gerektiren anların üstesinden gelebilmek için Castrol EDGE gibi Titanyum gücünde olmak gerektiğine atıfta bulunan film, konsepti ve izleyicisine sunduğu ambiyans ile dikkat çekiyor.

 

Efsane ralli pilotu Ken Block’un yanı sıra Augusto Farfus (BMW Motor sporları sürücüsü / DTM), Mike Rockenfeller (Audi Sport sürücüsü / DTM) ve Adrian Zaugg'a da (Lamborghini Squadra Corse test sürücüsü) tanıtım filminde sınırlarını zorlayıp yüksek performanslarını ortaya koyan isimler arasında yer alıyor.  Youtube fenomeni Ken Block, "İçinde yer aldığım Titanium Blackout Testi benim için kesinlikle bir ilkti. Daha önce aracımı tamamen karanlık bir ortamda hiç kullanmamıştım, bu yüzden kesinlikle benim için yeni bir zorluktu. Bunun yanında etrafta dans eden ışık engelleri faktörü de vardı ve samimiyetle söyleyebilirim ki sürüş kariyerimde yaptığım en eğlenceli ve benzersiz şeylerden biriydi. Bu projede yer aldığım için çok memnunum" açıklamasını yaptı. 

 

Titanium FST ile güçlendirilmiş Castrol EDGE, yağ tabakasının bozulmasını önlemek için yağın gücünü iki katına çıkarmaktadır ve eşsiz titanyum katkı maddesinin kritik motor bileşenlerine zarar verebilecek metal yüzeyler arasındaki sürtünmeyi azalttığı kanıtlanmıştır. Sonuç olarak, Titanium FST ile güçlendirilmiş Castrol EDGE motorun maksimum performans sergilemesine yardımcı olur.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2014, 02:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER