Yeni Tourneo Courier Özellikleri Fiyat ve İncelemesi

Yeni Ford Transit Connect ve Tourneo Connect modellerinin yeni versiyonu olan Tourneo Courier modelini sizin için inceledik, işte yeni tourneo courier'in tüm özellik ve fiyatları

Yeni Tourneo Courier Özellikleri Fiyat ve İncelemesi

Bir ticari araçta aradığınız her şey



Aracınız, yaşamınızın önemli bir parçasıdır; onun için aracınızda kendinizi evinizde gibi hissetmeniz önemlidir. Aracınızın, ona verdiğiniz farklı rollere de uyum sağlayabilmesi gerekir. Konforlu ve esnek olmanın yanı sıra, aracınız her yolculuğunuzu kolay ve zevkli hale getirmelidir. Tourneo Courier'in tüm bu alanları nasıl karşıladığını keşfedin.


SÜRÜŞ TEKNOLOJiSİ


Teknoloji, üzerinizden yük almalı, sizin daha önemli işlere odaklanmanıza yardımcı olmalı, yaşamınızı kolaylaştırmalıdır. Tourneo Courier'de bulunan her sistem, her özellik ve her donanım tam da bunun için tasarlanmıştır.




Ford SYNC. Gelişmiş eller serbest teknolojisi


Ford SYNC sayesinde, doğrudan vereceğiniz basit sesli komutlarla çalan parçaları yönetebilir, telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Örneğin, cep telefonunuzda 'ev' adıyla kayıtlı bir numara varsa, sadece "Ev ara" demeniz yeterlidir; sistem bu numarayı otomatik olarak arayacaktır. USB ya da MP3/iPod® aygıtınızdan ya da Bluetooth® uyumlu telefonunuzdan müzik dinlemek istediğinizde sesli komutlar kullanabilirsiniz. Sistem, gelen yazılı mesajlarınızı da size sesli olarak okur. 


Yolculuklarda daha az yorgunluk, daha fazla ekonomi


Hız Kontrol sistemiyle hızınızı belirlersiniz, siz fren veya gaz pedalına basıncaya dek aracınız bu hızı korur. Direksiyon simidi üzerindeki düğmeleri kullanarak hızınızı seyir halindeyken de ayarlayabilirsiniz. 
 
Ayrıca, Ayarlanabilir Hız Sınırlandırıcı Özelliği aracınızı seçtiğiniz ve önceden belirlediğiniz limitlerde tutmanıza yardımcı olur. Yakıttan tasarruf etmenize yardımcı olmasının yanı sıra, bu sistem hız sınırını aşma ihtimalinizi de azaltır. Bu faydalı özelliklerinin yanı sıra, her iki teknoloji de uzun otoban yolculuklarının daha rahat geçmesini sağlar.


Daha kolay geri vites
Bariyerler, variller, alçak duvarlar... Geri görüş kamerası, geri vitesi seçtiğiniz anda devreye girer ve aracınızın arkasında duran her şeyi orta konsola yerleşik ekranda gösterir. Sistem, dar alanlara zahmetsizce park etmenize yardımcı olmak için sanal çizgilerle sizi yönlendirir.


Arka Park Sensörleri
Park etme stresini ortadan kaldıran sensörler
Park mesafe sensörleri, aracınız ve arkanızdaki engeller arasındaki mesafeyi değerlendirmenize yardımcı olur. Sensörler herhangi bir nesnenin varlığını algıladığında, nesneye yaklaştıkça yükselen sesli bir uyarı verilir.


Uydu Navigasyon Sistemi
Yerleşik navigasyon sistemi sizi istediğiniz yere ulaştırır
Tam entegre uydu navigasyon sisteminde 5 inç renkli ekran ve net sesli komutlar sağlayan DAB ses sistemi bulunur. Sürüş hızına ve trafik koşullarına gerçek zamanlı tepki veren sistem, tahmini varış saati ve yolculuk bilgisini doğru olarak bildirir.




RAHATLIK VE KONFOR


Bazen büyük farkları yaratan o küçük ayrıntılardır. Birçok yaratıcı özellik, gelişmiş teknoloji ve akıllı eşya bölmesiyle, siz ve yolcularınız, Tourneo Courier'inizde yaptığınız her yolculukta bu farkların mutluluğunu yaşayacaksınız.


Akıllı eşya bölmeleri
Her şeye yer var
Kabin, iki ön koltuğun üstündeki geniş, ancak fark edilmeyen eşya rafı örneğinde olduğu gibi her milimetrekareyi en iyi değerlendirecek şekilde düzenlenmiştir.
 
Konforlu, ferah ve esnek
Tourneo Courier'in koltukları, konforlu ve rahat olduğu kadar kullanışlı ve dayanıklıdır. Tasarımları sayesinde aynı zamanda son derece esnektirler. Örneğin, 60/40 oranında bölünmüş arka koltuklar 'katlanarak kapanır' ve ön ayak boşluğuna girerek eşyanız için daha fazla yer yaratır.
 
Geniş iç hacim
Kabinde otururken kollarınızı ve bacaklarınızı uzattığınızda, sahip olduğunuz cömert iç alanın duygusunu hemen fark edersiniz: Siz, yolcularınız ve bütün eşyanız için bolca yer vardır.


Ayarlanabilir Arka Konsol
Bagajınızı kolayca yerleştirirsiniz
Arka konsolun ayarlanabilme özelliği sayesinde bagaj alanını verimli kullanmak çok kolaydır. Konsol tepsisi en üst konumdayken, birçok araca göre çok daha geniş bagaj alanı sağlar. Orta konumda ise, büyük ve ağır eşyanın küçüklerden ayrı yerleştirilmesine olanak tanır. Dilerseniz de tepsiyi arka koltuklara hizalayarak yerleştirir, bu bölümü uygun eşyanıza ayırabilirsiniz.


Akıllı Cihaz İstasyonu
Tüm aygıtlarınız için akıllı saklama alanları
Akıllı Cihaz İstasyonu, Uydu Navigasyon cihazını, akıllı telefonunuzu ya da MP3 çalarınızı yerleştirebileceğiniz şekilde tasarlanmıştır, ayrıca bir USB bağlantı noktası bulunur.


Büyük boy orta konsol
Elinizin altında daha fazla saklama alanı
Geniş bir orta konsol, yolculukta ihtiyaç duyduğunuz her şeyi kolayca ulaşabileceğiniz, ama gözlerden uzak, güvenli bir yerde bulundurmanızı sağlar. Gerçekten de A4 büyüklüğündeki (dosya, bloknot ve kitap gibi) bütün eşyanız için yer vardır; konsolun iki yanında pratik bardak tutucuları bulunur.


Açısı ve uzaklığı ayarlanabilir direksiyon simidi
Hem yüksekliği hem de uzaklığı ayarlanabilen bir direksiyon simidiyle ideal sürüş pozisyonunuzu bulmanız çok kolaydır.


Ses Sistemi
Seyir halindeyken en güçlü radyo sinyalini bulup, en iyi ses kalitesini verecek şekilde tasarlanan gelişmiş ses sistemi ile sevdiğiniz müzik türü ne olursa olsun, ister USB'den çalın veya araç için eğlence sistemini kullanın, Tourneo Courier'de müziğinizi zevkle dinlersiniz.


Otomatik Silecekler
Otomatik olarak yağmura uyum sağlayan silecekler
Yağmur Sensörlü Silecekler, aracınızın ön camında ıslaklık algıladığı anda çalışmaya başlar ve hava koşullarının gerektirdiği şekilde hızını ayarlar. Silecekler temizlemeden önce birikebilen su miktarına göre belirlenmiş altı hassasiyet düzeyinden birini seçebilirsiniz. Yağmur Sensörlü Silecekler, Otomatik Yanan Ön Farlar özelliğiyle birlikte isteğe bağlı seçenek olarak sunulmaktadır.


Gerektiğinde otomatik yanan farlar
Tourneo Courier, günbatımında ışığın azalmasını ya da ışık koşullarında oluşan ani bir değişikliği algılayan sensörlere sahiptir. Örneğin, aracınız bir tünele girdiğinde. Sensörler ışıkta azalma algıladığında otomatik yanan farlar devreye girer, bu sayede daha kolay, daha güvenli bir sürüş sağlanır.


Ford Kolay Yakıt
Hatasız yakıt doldurmayı sağlayan Ford Kolay Yakıt
Bu özellik sayesinde aracınıza yanlış yakıt koymak neredeyse olanaksızdır, çünkü farklı bir yakıt pompası depoya uymayacaktır. Ford Kolay Yakıt sisteminin kapaksız bir sistem olması sayesinde kirli yakıt kapaklarına dokunmanıza gerek kalmaz.


Isıtmalı ön cam
Quickclear sayesinde ön camınızı kolayca temizleyin
Bu akıllı özellik, buzlu kış sabahlarında zaman kaybetmeden yola çıkabilmenizi sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Sıcaklık sıfırın altında bile olsa sistem, tek bir düğme dokunuşuyla ön camdaki buzlanmayı birkaç saniyede çözer.
 
Rahat ettiğiniz sıcaklığı ayarlayın
İsteğe bağlı bir seçenek olan Otomatik Klima (EATC) ile istediğiniz kabin sıcaklığını tam olarak belirlersiniz. Gelişmiş iklimlendirme özelliklerine sahip sistem, belirlediğiniz ısıyı korur.




PERFORMANS VE VERİMLİLİK


Performans ve yakıt ekonomisi: Güle güle kullanın
Performansa sahip olmak her zaman güzeldir; ama bedeli yüksekse durum başka. Bu nedenle, Tourneo Courier'in güçlü benzinli ve dizel motorları, yakıt verimliliğini sağlayacak şekilde geliştirilmiştir.


Motorunuzdan en iyi şekilde yararlanın
Devrim niteliğindeki yeni 1.0 litre 3 silindirli EcoBoost benzinli motor, klasik bir 1.6 motordan bekleyeceğiniz düzeyde güç sunarken, yakıtı yaklaşık %24 daha tasarruflu kullanır ve yalnızca 119gr/km düzeyiyle karbondioksit emisyonunu %25 oranında azaltır.


Sınıfının en iyisi iki dizel motor
75 PS üreten ekonomik 1.5 Duratorq TDCi motor, düşük yakıt tüketimi ve karbondioksit emisyonuna sahiptir: 3.9L/100km ve 103gr/km (Otomatik Start Stop Sistemi ile). Daha fazla yakıt ekonomisi ararsanız, 1.6 TDCi seçeneği 95 PS ve (Otomatik Start Stop Sistemi ve 100kph hız sınırlandırıcı ile) 3.7L/100 km ve yalnızca 97gr/km karbondioksit emisyonu sağlar.


Güncel teknolojiye sahip dizel motor ve devrim niteliğindeki benzinli motor, istasyon ziyaretlerinizi (ve yakıt faturalarını) azaltabilir. Aracın dış tasarımı daha fazla aerodinamik özellikler hedeflenerek geliştirilmiştir; bu da yakıt tasarrufuna yardımcı olabilmektedir. Araçta bulunan diğer teknolojiler daha fazla tasarrufa yardımcı olurken, uzun bakım aralıkları da maliyet hesaplarına katkıda bulunabilmektedir.


Kolay giriş sağlayan kayar kapılar
Daha düşük maliyet için daha uzun bakım aralıkları
Yeni Tourneo Courier'in her parçası ve her bileşeni, aracın dayanıklılığını en üst düzeye çıkarmak, bakım gerektirmeden daha uzun süre çalışmak hedefiyle geliştirilmiştir. Bu sayede, bakım aralıkları 15.000 km ya da bir yıl olarak belirlenmiştir.


Otomatik Start-Stop özelliğiyle daha az yakıt tüketin
Aracınız trafik ışıklarında veya sıkışık trafikte durduğunda, bu opsiyonel teknoloji motoru otomatik olarak kapatabilir (ancak klima, radyo ve Ford SYNC gibi temel birimlere enerji sağlamaya devam eder). Hareket etmeye hazır olduğunuzda ise siz her zamanki gibi birinci vitesi seçerken sistem aracı yeniden çalıştırır. (Şehir içi trafikte) %10'a kadar yakıt tasarrufu da sağlayan Otomatik Start-Stop özelliği kent trafiğinde dolaşırken özellikle verimli bir sistemdir.


Zahmetsiz manevra ve sürüş keyfi
Elektrikli Direksiyon Destek Sistemi (EPAS), dar aralıklara park ederken yönetimi daha kolay, daha hafif bir direksiyon; otoyolda giderken ise daha fazla kontrol tanıyan daha güçlü bir direksiyon sağlayacak şekilde kendini otomatik olarak ayarlar. Sürekli çalışıp, enerji ve yakıt tüketen klasik elektrikli direksiyonların aksine Ford EPAS, yalnızca gerektiği zaman devreye girer ve daha fazla yakıt tasarrufu sağlar.


Manevra yeteneği yüksek bir araç
Tourneo Courier'in dönüş alanının dar olması, sıkışık sokaklarda manevra yapma stresini ortadan kaldırabilir. Direksiyon simidinin kilitten kilide yalnızca 2.6 kez dönüşüyle aracınız yalnızca 10.55 metrelik bir alanda manevra yapabilir


GÜVENLİK VE EMNİYET


Bu gelişmiş teknolojilerin her biri belli bir amaca yönelik geliştirilmiştir; ama hepsinin hedefi, size daha fazla gönül rahatlığı sağlamaktır.


Ford SYNC ve Acil Yardım özelliği
Ford SYNC ve Acil Durum Yardımı: Telefon edecek durumda olmasanız bile yardım çağırabilirsiniz
SYNC sisteminin önemli ve hayat kurtarma potansiyeline sahip özelliklerinden biri Acil Durum Yardımı'dır. Beklenmedik bir kaza yaşanmasıyla birlikte hava yastığının açılması ya da yakıt pompasının devre dışı kalması durumunda bu teknoloji sizin için otomatik olarak Acil Durum Yardımı servisini arayabilir. İhtiyacınıza göre başlatılan aramayı durdurabilir ya da servisle görüşebilirsiniz. Konuşamayacak durumda olsanız bile sistem, GPS koordinatlarınız gibi yaşamsal önem taşıyan bilgileri servise iletecektir. 
 
*Ford Acil Durum Yardımı sistemi, 30'dan fazla Avrupa ülkesinde kullanılmaktadır. Bu özellik, araçta bulunan uyumlu bir cep telefonunun sistemle eşlenmesi halinde çalışır ve hava yastıklarından (diz hava yastıkları hariç) herhangi birinin açılması ya da bir çarpışma algılayan sensörlerin yakıt pompasını kapatması durumunda devreye girer. Metin işlevi ve Acil Durum Yardımı özelliği tüm Avrupa dillerinde desteklenmemektedir.


Yokuş Kalkış Destek Sistemi
Yokuşlarda kalkarken daha fazla kontrol
Yokuş Kalkış Destek Sistemi, yokuşta kalkış sırasında aracınızın geriye kaymasını geçici olarak önler. Sistem, 2,5 saniye süreyle fazladan fren gücü uygular ve ayağınızı fren pedalından gaz pedalına geçirirken size daha fazla süre ve kontrol sağlar. Kaygan yüzeylerde aracınızı durdurmak ya da hareket ettirmek istediğiniz zaman da yararlı bir özelliktir.


Römork Savrulma Kontrol Sistemi (TSA)
Minimum çabayla maksimum yol tutuş gücü
Gelişmiş bir Çekiş Kontrol Sistemi (TCS), tekerleklerin gereksiz patinaj yapmasını engeller ve ihtiyacınız olduğunda en iyi kavrama gücü, performans ve dengeyi sağlar. Sistem, aracınız hızlanır ya da yavaşlarken mümkün olan en iyi kavrama ve yol tutuş gücünü sağlamak amacıyla her tekerleğin gücünü sürekli olarak izler ve ayrı ayrı ayarlar.


Elektronik Stabilite Programı, her koşulda hâkimiyetinize yardımcı olur
Elektronik Stabilite Programı (ESP) aracınızın ilerlemesini sürekli olarak izler, seyir çizgisindeki (patinaj gibi) herhangi bir sapmayı algıladığında, aracın yoldaki konumunu otomatik olarak düzeltir. Aracın kontrolünü korumanıza yardımcı olmak üzere geliştirilen sistem, ayrıca acil bir durumda durma mesafelerinin kısaltılmasına da yardımcı olabilir.
 
Lastiklerinizin basıncında azalma olursa sizi uyarır
Lastik basıncının her zaman doğru düzeyde olması önemlidir; doğru lastik basıncı yakıt tasarrufuna yardımcı olur, lastiklerinizi korur, güvenliğinizi sağlar. Sensörler bu nedenle her tekerleği ayrı ayrı izler, sorun olması durumunda sizi uyarır. Bu uyarı sayesinde aracınızı durdurup lastiklerinizi kontrol edebilir, gerektiğinde şişirir ya da değiştirebilirsiniz.


Römorkunuzun güvenli çekişini sağlar
Römork Savrulma Kontrol Sistemi (TSA), treylerin gezinmesi veya savrulmasını algılar ve sorunun giderilmesine yardımcı olmak amacıyla aracın hızını düşürerek, daha kontrollü çekiş sağlar. Sistem, motor torkunu azaltır; tekerleklere giden fren gücünü kademeli olarak artırarak aracı yavaşlatır.


Acil Durum Fren Desteği
Acil fren durumunda daha fazla güç
Acil Durum Fren Desteği (EBA), acil bir durumda aracınızın maksimum fren etkinliğine ulaşmasına yardımcı olur. Sistem, frene uyguladığınız gücü algılar ve gerekiyorsa bu gücü artırır. Durma mesafesinin daha da kısaltılması amacıyla, yeni Hidrolik Arka Aks Takviyesi özelliği, ABS sisteminin devreye girdiği ani duruşlarda arka frenlere daha fazla güç sağlar.


Devrilme Kontrol Sistemi (ROM)
Devrilmeye karşı kesintisiz koruma
Devrilme Kontrol Sistemi (ROM), seyir koşullarını izler ve devrilmeye yol açabilecek tehlikeli koşulları belirler. Sistem gerekli durumlarda müdahale edip, hızı kontrol altına almak ve dengeyi sağlamak için Elektronik Denge Programını devreye sokar.


Gelişmiş hava yastığı sistemi
Emniyet kemerinizi taktınız mı?
Üç noktalı, geri sarma sistemli arka emniyet kemerleri standart olarak bulunur; sürücü ve ön olcu koltuğunda emniyet kemeri hatırlatıcı bulunur.


ISOFIX bağlantı noktaları
Çocuklarınızın güvenliğine yardımcı olur
Araçta çocuklarla seyahat ediyorsanız, 2'nci sıradaki iki koltuk için ISOFIX çocuk koltuğu bağlantı noktalarını kullanabilirsiniz.


Hangi kapıları kilitleyip, hangilerini açacağınızı siz seçin
Uzaktan kumandalı merkezi kapı kilit sistemi standarttır ve bu yeni kilit sistemi şimdiye dek olmadığı kadar güvenlidir. Sürücünün kapısında yer alan bir anahtarı etkinleştirmediğiniz sürece diğer kapılar güvenli biçimde kilitli kalırken, ihtiyacınıza göre tek bir kapıyı açabilirsiniz. Bu anahtar, aracın tüm kapı kilitlerini açıp kapamak için de kullanılmaktadır.


Kurcalanmaya karşı korunmalı kapı kilitleri
Tüm kilitler, delme ve yontma yöntemiyle kırılmayı önleyecek şekilde geliştirilen güçlendirilmiş donanımla korunmaktadır.




MODELLER


TREND


Dış Donanım Özellikleri
• Çift Tarafta Arka Kayar Kapılar 
• Yukarı Açılır Camlı Bagaj Kapısı 
• Halojen Farlar 
• 2 Kademeli Ön Cam Silecekleri 
• Gecikmeli Sönen Farlar 
• Gündüz Yanan Farlar 
• Far Yükseklik Ayarı 
• 195/60/R15 Lastikler 
• 15" Çelik Jantlar & Tam Boy Jant Kapağı 


İç Donanım Özellikleri
• Tek Dokunuşla Açılan Ön cam (Sürücü Tarafı) 
• Dışarı Açılan Arka Camlar 
• Yol Bilgisayarı 
• Aynalı Ön Yolcu Güneş Kalkanı 
• Yük Bölümü Aydınlatması 
• Torpido Gözü Aydınlatma 
• Manuel Klima 
• Akıllı Cihaz İstasyonu 
• Radyo (AM/FM, USB & Bluetooth) 
• 4 Hoparlör 


Koltuklar ve Bagaj Bölümü & Güvenlik ve Sürücü Destek Sistemleri
• 6 Yönlü Ayarlanabilen Sürücü Koltuğu 
• 4 Yönlü Ayarlanabilen Ön Yolcu Koltuğu 
• Katlanabilir Arka Koltuklar 
• Orta Konsolda Bardak Tutucular ve Eşya Bölmesi 
• Bardak Tutucu, Küllük ve Çakmak 
• ESP (Elektronik Stabilite Programı) 
• ABS 
• HLA (Yokuş Kalkış Destek Sistemi) 
• EBA (Acil Durum Fren Desteği) 
• EBD (Elektronik Fren Gücü Dağıtım Sistemi) 
• TSC (Römork Savrulma Kontrol Sistemi) 
• Sürücü Hava Yastığı 
• Ön Yolcu Hava Yastığı 
• Emniyet Kemeri Uyarısı (Sürücü & Ön Yolcu) 
• ISOFIX Bağlantı Noktaları 
• Kayar Kapılarda Çocuk Kilidi 
• Merkezi Kilit 
• Immobilizer 


DELUXE


Dış Donanım Özellikleri (Trend Serisine Ek Olarak)
• Gövde Rengi Arka Tampon 
• Gövde Rengi Elektrikli, Isıtmalı Yan Aynalar 
• Krom Çerçeveli Ön Izgara 
• Gövde Rengi Kapı Kolları 
• Gövde Rengi Yan Koruma Çıtaları 
• Ön Sis Farları


İç Donanım Özellikleri (Trend Serisine Ek Olarak)
• Aynalı Sürücü Güneş Kalkanı 
• Harita Okuma Lambası 
• Direksiyon Üzerinde Müzik Sistemi Kontrolü 
• 3 Kollu Deri Kaplı Direksiyon
Koltuklar ve Bagaj Bölümü & Güvenlik ve Sürücü Destek Sistemleri (Trend Serisine Ek Olarak)
• Başüstü Saklama Alanı 
• Ayarlanabilir Bagaj Örtüsü 


TİTANİUM


Dış Donanım Özellikleri (Deluxe Serisine Ek Olarak)
• Tavan Rayları 
• Karartılmış Arka Camlar 
• Yağmur Sensörlü Cam Silecekleri 
• Otomatik Yanan Ön Farlar 
• 195/55/R16 Lastikler 
• 16" Alüminyum Jantlar 


İç Donanım Özellikleri (Deluxe Serisine Ek Olarak)
• Otomatik Kararan İç Dikiz Aynası 
• Dijital Klima 
• Hız Kontrol Sistemi 
• 3,5" Ekran 
• 6 Hoparlör 
• Ford SYNC 
• Deri Kaplı Vites Topuzu


Koltuklar ve Bagaj Bölümü & Güvenlik ve Sürücü Destek Sistemleri (Deluxe Serisine Ek Olarak)
• Sürücü Koltuğunda Ayarlanabilir Bel Desteği 
• Sürücü Koltuğunda Kol Dayama Ünitesi
• Koltuk Arkalarında Sehpalar
• Ön Yolcu Koltuğu Altında Çekmece




Titanium Plus


Dış Donanım Özellikleri (Titanium Serisine Ek Olarak)
• Isıtmalı Ön Cam
 Tourneo Courier Titanium
İç Donanım Özellikleri (Titanium Serisine Ek Olarak)
• Ayarlanabilir Hız Sınırlandırıcı 
• Start/Stop 


Koltuklar ve Bagaj Bölümü & Güvenlik ve Sürücü Destek Sistemleri (Titanium Serisine Ek Olarak)
• Isıtmalı Sürücü ve Ön Yolcu Koltuğu 
• Arka Park Sensörü 
• Sürücü Yan Hava Yastığı 
• Ön Yolcu Yan Hava Yastığı 
• Alarm 
• Lastik Basıncı İzleme Sistemi (TPMS)


FİYAT LİSTESİ


TOURNEO COURIER 1.5 L TDCi 75 PS TREND                  47.335 TL
TOURNEO COURIER 1.5 L TDCi 75 PS DELUXE                  49.610 TL
TOURNEO COURIER 1.6 L TDCi 95 PS TITANIUM                53.585 TL
TOURNEO COURIER 1.6 L TDCi 95 PS TITANIUM PLUS 56.140 TL


Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2014, 05:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
serdar
serdar - 6 yıl Önce

titanyum modelinden başlayan (koltuk altı çekmecesinin) 18 eylül 2017 den itibaren yolcu koltuk altı çekmecesini koymuyorlar ford markasına yakışmadı hem zam yapıp hem arabanın özelliklerinden kısmak ayıp oldu ..

SIRADAKİ HABER