Bugatti Sonunda Tamamladı

Dünyanın en hızlı otomobillerini üreten Bugatti, markanın efsanelerini bir araya getirdiği özel otomobillerin sonuncusunu da tanıttı.

Bugatti Sonunda Tamamladı

 Dünyanın en hızlı otomobili dendiğinde akla ilk gelen marka Bugatti, altı otomobilin yer aldığı özel versiyonların sonuncunu da gün yüzüne çıkardı. Diğer beş model gibi Grand Sport Vitesse'nin baz alındığı model, markanın kurucusu Ettore Bugatti'nin adını taşıyor. Bugatti Veyron Ettore Bugatti ismini taşıyan bu özel versiyon, 1932 Type 41 Royale modelinin yeni hali olarak adlandırılıyor.




Serinin son otomobilinde, karbon fiber parçalar, alüminyum ve mavi renkleriyle dikkat çekiyor. Yalnızca üç adet üretilecek bu özel versiyonda elmas şeklinde kollara sahip alaşım jantlar aracın dış tasarımının en göz alıcı detayı olma özelliği taşıyor.

Betwinner width="500" height="304" alt="" />

Bugatti tarihinin ilk çift renkli kabinine sahip bu özel versiyonun iç mekanında mavi renkteki karbon fiber aksan göze çarparken, Type 41 modelinde olduğu gibi alüminyumdan yapılmış dans eden fil logosu aracın bir kaç noktasında şık tasarıma vurgu yapıyor.

Bundan önceki beş özel versiyon; Black Bess, Rembrandt Bugatti, Jean-Pierre Wimille, Meo Constantini ve Jean Bugatti.



Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 00:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER