Cayenne Diesel, Platinium Edition İle Yeniden Hayat Buldu

Porsche’nin SUV sınıfındaki standartlarını yeniden belirleyen modeli Cayenne Diesel, Platinum Edition serisi ile yeniden şekillendi. Özel standart ekipmanları ve özel fiyatıyla farklılaşan Cayenne Diesel Platinum Edition’da, diğer modellerde opsiyon olan donanımlar ve teknolojiler standart olarak sunuluyor.

Cayenne Diesel, Platinium Edition İle Yeniden Hayat Buldu
Performans sürüşünü düşük yakıt tüketimiyle buluşturan Porsche Cayenne Diesel keyfini daha da ileriye taşıyan Cayenne Diesel Platinum Edition modelinde, farklılıklar ilk görüşte göze çarpıyor.
 
Bu özel seride, Cayenne Ailesi’nin diğer üyelerinde opsiyonel olarak sunulan Xenon farlar, ön ve arka park sensörü, Porsche logolu 19 inç Cayenne Dizayn jantlar, servotronik direksiyon ve Porsche İletişim Sistemi (PCM) gibi birçok donanım ve teknoloji standart olarak sunuluyor. 


Araçta ayrıca Platinum Edition logolu kapı döşemeleri, bu modele özgü çift renk iç tasarım da yer alıyor. 245 HP güç üreten 3.0 litre V6 dizel motora sahip Cayenne Diesel Platinum Edition, saatte 0’dan 100 kilometre hıza 7,6 saniyede ulaşıyor. 8 ileri Porsche Tiptronic S otomatik şanzımanlı bu özel model, saatte 220 kilometre hıza çıkabiliyor. 100 kilometrede de ise ortalama 7,2 litre yakıt tüketiyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2014, 04:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER