Modifiye Haber

Geleceğin Toyota'sı FT-1 Play-Station'da

Oto Haber

Toyota’nın “geleceğin otomobili” olarak lanse edilen konsepti FT-1 modeli, Play-Station 3’ün Gerçek Sürüş Simülatörü Gran Turismo 6’dan indirilebiliyor. Dijital ortamda eşsiz sürüş keyfini yaşayanlar, heyecan ve performansa tanıklık ediyorlar.

Future Toyota 1 (FT-1)konseptini PlayStation 3'ün gerçek sürüş simülatörü Gran Turismo 6 üzerinde indirip kullanmak artık mümkün olacak. Geleceğin Toyota’sı olarak adlandırılan ve Detroit Motorshow’da konsept olarak tanıtılan FT-1, yarış meraklıları ve oyun severlerin şimdiden gözdesi olmaya başladı. Bu üstün spor otomobili dijital ortamda test etmek isteyenler, heyecan, tutku ve performansı FT-1’de bir arada hissedebiliyorlar.

Sahabet /> Future Toyota 1 (Geleceğin Toyota’sı 1) olarak adlandırılan konsept otomobil Toyota’nın arzulanan otomobiller üretme isteğinin bir ürünü. Supra ve Celica modellerinin ruhunu canlandıran GT86’dan sonra çalışmalarına iki yıl önce başlanan konsept FT-1, çok gösterişli bir coupe olarak dikkatleri çekiyor. İçeride bulunan F1 stili direksiyonuyla FT-1 konsepti, oldukça kaslı bir GT-86’nın izlerini de taşıyor. Konsept FT-1’in A-sütunları viraj görüşünü arttırırken, minimalistik olarak dizayn edilen iç mekanda bulunan delta şeklindeki görüş alanı sürücünün dikkatini yoldan ayırmamasına yardımcı olarak kaza riskini azaltıyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.