Kara Şimşek'i bir Türk'e Sattım

80'li yıllara damga vuran Kara Şimşek' satıldı. Aracın sahibi aktör Hasselhoff, Kitt'i 150 bin dolara bir Türk'e sattığını açıkladı.

Kara Şimşek'i bir Türk'e Sattım
1980'lerin kült dizisi "Kara Şimşek"in konuşan, ateş eden yapay zekâlı siyah spor arabası 'Kitt' satıldı. Ünlü aktör David Hasselhoff'un, dizideki adıyla "Michael Knight"ın kullandığı 1982 model Pontiac Trans Am 150 bin dolara yeni sahibine gitti. ABD'deki Starlight Children's Vakfı'na yardım etmek amacıyla bazı şahsi eşyalarını açık artırma ile satmaya karar veren Hasselhorf, Kara Şimşek'in de vitrinde olduğunu belirtti. 
FİYATI 150 BİN DOLAR
Nisanda aracın satın alındığını dile getiren Hasselhoff, "Kara Şimşek'in pozitif anlamda bu kadar çok kişiyi etkilediğine inanamıyorum. Kitt'i 150 bin dolara Türkiye'den birine sattım" diye konuştu ancak yeni sahibinin alıcısının adını söylemedi. Türkiye'de de beğeniyle izlenen, hatta bazı firmaların reklamlarına da konu olan Kara Şimşek dizisi 1980 ila 1986 arasında yayımlanmıştı. 
MODİFİYE AKIMINI BAŞLATTI
Türkiye'de 90 bölüm halinde yayımlanan ünlü dizi 2008'de tekrar uyarlanmıştı. Kitt, tüm dünyada modifiye akımını başlatmıştı. Aracın stop ışıkları Türkiye'de hemen hemen her tip otomobile monte ediliyor. Aracın farklı versiyonları reklamlara da konu olmu

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2014, 21:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER