Mazda Efsanesinin 25.Yılı Bebek'te Kutlanıyor

Gelenekselleşen Mazda şenliği bu yıl da Bebek'te kutlanacak

Mazda Efsanesinin 25.Yılı Bebek'te Kutlanıyor
Mazda severler; 


     Mazda'nın artık geleneksel hale gelen Bebek Şenliği bu yıl dokuzuncu kez; 13, 14 ve 15 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.Efsane roadster MX-5, 25 yaşına basarken halen 940 bin adetle dünyanın en çok satılan roadster modeli ünvanına sahip..



     Mazda, şirketin efsanevi MX-5 spor aracının 25. Yıldönümünü kutlamaya devam ediyor. Bu yıl Mazda’nın desteğiyle, dokuzuncusu gerçekleşecek Bebek Şenliği, 13-15 Haziran tarihleri arasında Bebek Parkı’nda düzenlenecek.


     Mazda Genel Müdürü Nurkan Yurdakul: “Dünyanın dört bir yanında tüm zamanların en popüler roadster’ının 25. Yıldönümünü kutlanıyor. İstanbul’da, üç gün boyunca MX-5 tutkunlarıyla bağlantıya geçme fırsatını şehrin en güzel destinasyonlarından birinde yakalamaktan ötürü çok memnunuz” dedi.


     Mazda’nın katkılarıyla ve 13 Haziran 2014 saat 18:00’da, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın da katılımıyla gerçekleşecek açılış kokteylinin hemen ardından 19:00’da Soma’da hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerine destek olmak amacıyla müzayede düzenlenecek.


     Ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gören Bebek Şenliğinde 14 Haziran Cumartesi günü MX-5 standında kurulacak greenbox ile ziyeretçiler çeşitli manzaralarla eğlenceli hatıra fotoğrafları çektirme fırsatı ve sosyal medyada paylaşma imkanı bulacaktır. Şenliğin son günü ise #25YILLIKEFSANEMX5 hashtag’iyle Facebook, Instagram veya Twitter üzerinden fotoğrafını paylaşanları sürpriz hediyeler bekliyor. Yarışma detayları Mazda Türkiye resmi Facebook sayfasından duyurulacak.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2014, 03:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER