KIA'dan Mayıs Fırsatı

Mayıs ayında KIA Sportage 64.800 TL’den başlayan fiyatlarla KIA Yetkili Satıcıları’nda.

KIA'dan Mayıs Fırsatı

 KIA Sportage, Mayıs ayında da geçerli olan bahar kampanyası ile tüketicilerin beğenisine sunuldu. 2014 model yılı ile yeni yüzüne kavuşan Sportage, Avrupa ile aynı anda Türkiye’de satışa çıktı. Önceki versiyonunda olduğu gibi dinamik tasarım özelliklerini koruyan KIA Sportage, yenilenen donanım seviyeleri ile yüksek donanım özellikleri sunmaya devam ediyor. Sportage modeli Mayıs ayına özel 64.800 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatı ve 5.500 TL’ye varan indirimler ile KIA Yetkili Satıcıları’nda yer alıyor.

Izgara ve ön tampon tasarımının yanı sıra arka stop grubu ve alüminyum alaşım jant tasarımının yenilenmesi ile Sportage bugünkü görünümüne kavuştu. Sportage modelindeki değişim sadece görsellikte kalmadı, ses izolasyonlu ön cam sayesinde Sportage, çok daha sessiz ve konforlu bir sürüş sunmaya başladı.


Yenilenen Sportage, 1.6L GDI benzinli motor ile seçilebilen 6 ileri manuel ve 6 ileri otomatik şanzıman seçenekleriyle keyifli sürüşler vadediyor. KIA Sportage’ın, 135 PS gücündeki  motoru maksimum gücünü 6.300 dev/dak’da, 165 Nm olan maksimum torkunu ise 4.850 dev/dak’da üretiyor. Yakıt ekonomisi sunan ISG donanımı (Stop/Start) sayesinde 6 ileri manuel şanzımana sahip Sportage’ın karma yakıt tüketimi ise 100 km’de 6,4 litre.


Yenilenen Sportage’ın 1.6L motor seçeneğinde Comfort, Concept, Concept Plus ve Premium donanım seviyeleri bulunuyor. En yüksek donanım seviyesi olan Premium’da, Sportage’da ilk defa sunulan Xenon far, otomatik far yükseklik ayarı, far yıkama sistemi, deri kaplı koltuklar, 6 yöne elektrikli ayarlanabilen sürücü koltuğu, LED arka stop lambaları, karartılmış arka camlar, değişken direksiyon modu gibi donanımlar standart olarak sunuluyor.


Özel donanımlar giriş serisinde de standart sunuluyor


Yenilenen Sportage, hem sürücü hem de yolcular için artırılmış konfor özellikleri sunuyor. Yüksek standart donanımları ile müşteri beklentilerini karşılamayı hedefleyen Sportage otomatik yanan kısa farlar, yağmur sensörü, kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, park sensörü, lastik basınç izleme sistemi, çift bölgeli dijital klima, deri kaplı direksiyon simidi ve vites topuzu gibi donanımları giriş serisi olan Comfort’dan itibaren tüm donanım seviyelerinde standart olarak sunuyor.


Yenilenen KIA Sportage’da ayrıca ferah ve aydınlık bir iç mekan sağlayan panoramik sunroof, anahtarı cebinizden çıkarmadan araç kilitlerini açabilmeyi ve aracı çalıştırmayı sağlayan anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, yeni tasarımlı alüminyum alaşım jantları, direksiyon hareketlerini otomatik yaparak paralel parkı çocuk oyuncağına çeviren akıllı park sistemi, güvenli geri manevra sağlayan geri görüş kamerası, ısıtmalı ön ve arka koltuklar ile yüksek konfor, ESP (Elektronik Dengeleme Programı), HAC (Yokuş Kalkış Destek Sistemi), DBC (Eğim İniş Kontrolü), ROP (Takla Önleme Sistemi) gibi donanımlar ile yüksek güvenlik sunuyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2014, 19:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER