Ford sahiplerine özel servis kampanyası !

Ford binek ve ticari araç sahiplerine yetkili servis işlemlerinde ekonomik fırsatlar sunuyor.

Ford sahiplerine özel servis kampanyası !

Ford, 4 yaş ve üzeri otomobil ve ticari araçlar sahiplerine “Ford Eko Servis” kampanyasıyla, uzman ellerden servis-onarım hizmeti, orijinal yedek parça güvencesi, Eko Servis menüsüne özel sabit fiyat avantajı izmir ve 25 nokta kontrolü sunuyor. Motor yağı, yağ filtresi, hava filtresi, karter tapa değişimini, işçilik dahil, uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor.

31 Aralık 2014 tarihine kadar sürecek kampanya dahilinde Fiesta, Fusion, Focus ve C-MAX sahipleri sadece 199 TL’den, Ford Transit ve Transit Connect sahipleri ise 219 TL’den başlayan çok avantajlı fiyatlarla Ford Eko Servis menüsünden faydalanabiliyor.

Ford müşterileri, yılsonuna kadar sürecek ikinci kampanya sayesinde, periyodik bakım, mekanik onarım ve aksesuar alımlarında, binek araçlarda yaşının 5 katı, ticari araçlarda ise 4 katı indirim kazanıyor. 2010 model ve öncesi araçları kapsayan kampanya dahilinde bineklerde yüzde 35’e, ticari araçlarda ise yüzde 24’e varan indirimli fiyatlar, anlaşmalı kredi kartlarına taksit fırsatıyla sunuluyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2020, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER