Motosiklet tutkunları buluşuyor

93 yıldır motosiklet tutkunlarının gözdesi olan Moto Guzzi, İtalya’nın Mandello del Lario şehrindeki tarihi fabrikasının kapılarını açıyor.

Motosiklet tutkunları buluşuyor

12 - 14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Moto Guzzi Fuarı, atölye ve tarihi müze turları, test sürüşleri, Moto Guzzi farkıyla alışveriş deneyimi ve sayısız sürprizlere sahne olacak.

Motosiklet dünyasının en eski markalarından biri olan Moto Guzzi'nin Mandello del Lario kıyısındaki Via Parodi'deki tarihi fabrikasında düzenlenecek fuar, motosiklet tutkunlarını buluşturacak.

1921'den beri motosiklet üreten Moto Guzzi, herkese açık bu fuar kapsamında dostluğu ve motosiklet tutkusunu aynı ortamda ziyaretçilere yaşatacak.

Moto Guzzi Fuarı, deneyimli sürüş rehberleriyle motor ve araç üretim hatlarına gezilerden, Moto Guzzi markası ve mevcut aksesuarların kılavuzuna, Moto Guzzi serisinin geniş koleksiyonundan test sürüşü fırsatına kadar daha birçok farklı etkinlik programıyla katılımcılarına keyifli saatler yaşatacak.

Ayrıca Larian üretimi olan güçlü California 1400 (Touring ve Custom olmak üzere iki modelde), en çok satan Moto Guzzi V7 (V7 Stone, V7 Special ve V7 Racer), çift kullanımlı Stelvio 1200 ve kendine has görünümüyle Moto Guzzi Griso sürücülerin deneme amaçlı kullanımına açık olacak.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2020, 23:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER