Sinop Offroad tutkunlarını bekliyor

2014 Türkiye Offroad Şampiyonası’nda 4.randevu, Sinop Offroad Kulübü organizasyonu ile 31 Mayıs-01 Haziran tarihlerinde Sinop’ta...

Sinop Offroad tutkunlarını bekliyor

  2014 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın 4. ayak yarışı, 31 Mayıs-01 Haziran tarihlerinde Sinop Offroad Kulübü tarafından organize ediliyor. Başaran Güvenlik sponsorluğunda, Sinop Valiliği, Sinop Belediyesi, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü katkıları ile düzenlenen organizasyon, Sinop’un en güzel coğrafyası Akliman-Tavşan Adası mevkiinde gerçekleştirilecek. 35 kadar ekibin kıyasıya mücadele edeceği iki ayrı parkur, seyri kolay ve seyir keyfi yüksek olacak şekilde büyük bir özenle hazırlandı. 

İki gün boyunca büyük heyecana sahne olması beklenen yarış, 30 Mayıs Cuma günü saat 18.00’de İskele Meydanı’nda verilecek seramonik start sonrası gösteri geçişi ile başlayacak. 31 Mayıs Cumartesi günü saat 12.00’de Tavşan Adası‘nda başlayacak yarışın ilk günü, saat 18.00’e kadar devam edecek. 01 Haziran Pazar günü ise saat 11.00’den itibaren devam edecek olan büyük heyecan, saat 19.30’da Otel Diyojen’de gerçekleştirilecek ödül töreniyle son bulacak.
Sinoff Başkanı Cevdet Bülent Durdu; yarışma ile ilgili görüşlerini “Cumartesi Akliman-Tavşan Adası mevkiini hem kolay ulaşılabilir, hem de doğal güzelliklere sahip bir alan olduğu için tercih ettik. Pazar günü de havaalanı karşısında adrenalini yüksek engelli parkur hazırladık. Hafta sonu şehrin karmaşasından uzaklaşmak isteyen tüm Sinopluları bu organizasyonumuza davet ediyorum” şeklinde ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2014, 00:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER