Trial Kupasında Ekip Ruhu Kazandı

Beykoz Offroad Kulübü tarafından Riva’da düzenlenen, yardımlaşmayı ve offroad ruhunu ön planda tutan TOSFED Trial Kupası ikinci yarışı, büyük mücadelelere sahne oldu.

Trial Kupasında Ekip Ruhu Kazandı

 2014 sezonunda TOSFED Kupası adı altında ulusal bir kimlik kazanan trial yarışlarının ikinci ayağı,  17-18 Mayıs 2014 tarihlerinde kısa adı BEYOFF olan Beykoz Offroad Kulübü tarafından İstanbul Riva’da organize edildi. 14 ekip ve 28 arazi aracının katılımına sahne olan organizasyon, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu kez de izleyicilerden büyük ilgi gördü.

2 araç ve 4 sürücüden oluşan ekiplerin mücadelesine sahne olan organizasyonda, engel geçişlerinde sorun yaşayan ekiplerin mücadelesini izleyiciler nefeslerini tutarak izledi. Kendine özgü kuralları ile yardımlaşmayı ve offroad ruhunu ön planda tutan yarışta, katılımcılar ekip olarak tüm engelleri en kısa zamanda aşmak için ter döktüler.


Nefes kesen mücadelelere sahne olan organizasyon sonunda; birinciliği Tolga Selik-Ayşe Gevher Karacabey ile Selim Ustaoğlu-Oktay Gündoğdu ekiplerinden oluşan 12 numaralı İkizler Takımı elde etti. Yarışın ikinciliğini Ahmet Kurt-Fuat Sarper ile Şencan Özkurt-İsa Üstündağ ekiplerinden oluşan 7 numaralı Teleferik Offroad Takımı kazanırken, üçüncülüğü Erhan Kuşatman-Hakan Çarker ile Ertan Uçar-Ayhan Ademoğlu'ndan oluşan 9 numaralı Samurai Advenure Team elde etti.


Yarış sonunda dereceye giren sporculara kupaların yanı sıra; Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından birinci ekibe 2.000 TL, ikinci ekibe 1.000 TL ve üçüncü ekibe de 500 TL teşvik ödülleri törenle verildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2014, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER