En çok kiralanan üç model

Türkiye’de satılan her marka ve model otomobil ve ticari araç için filo kiralama hizmeti sunan vdf filo’nun kiraladığı araç sayısı sadece 3 yılda 10 bin adedi geçti. En çok kiralanan modeller ise Volkswagen Polo, Volkswagen Passat ve Renault Megane oldu.

En çok kiralanan üç model

Doğuş Grubu ve Volkswagen Financial Services A.G ortaklığı ile kurulan ve Vdf Grubu bünyesinde 2017 yılında faaliyete geçerek operasyona başlayan vdf filo, geride kalan kısa zamanda filo kiralama sektörünün en önemli oyuncularından biri haline geldi. Türkiye’de satılan her marka ve model binek otomobil ve ticari araç için uzun dönem operasyonel filo kiralama hizmeti sunan vdf Filo’nun kiraladığı araç sayısı 3 yılda 10 bin adedi geçti.

Ünver : “Kapsamlı bir danışmanlık sunuyoruz”

vdf filo’nun başarısını, müşterilerin ihtiyacını sadece taşıt bakış açısıyla değil, bir finansal yönetim danışmanlığı perspektifiyle değerlendirmesiyle elde ettiğini söyleyen vdf Grubu CEO’su Tijen Akdoğan Ünver, “vdf Grubu’nun otomotiv finansmanında elde ettiği 20 yıllık tecrübeyi, 3 yıldır vdf Filo aracılığıyla onlarca sektörden kurum ve şirketin hizmetine sunuyoruz. Kurumların araç ihtiyaçlarını, finansal açıdan da değerlendirerek, onlara kapsamlı bir danışmanlık da sunuyoruz” dedi.

Teknolojiyi iş yapış sürecine entegre ettik

Operasyonel kiralama sektöründeki son teknolojileri tüm iş yapış süreçlerine dahil ettiklerinin, gelecekte de bu gibi yatırımlara devam edeceklerinin altını çizen Ünver, “Müşterilerimiz, ihtiyaç duydukları bilgi veya hizmetlere anlık olarak web sitemiz üzerinden ulaşabiliyor. Operasyonel süreçlerimizi de robot teknolojileri kullanarak otomatize ettik. Bu sayede müşterilerimize daha fazla zaman ayırabiliyor, iş gücümüzü ve enerjimizi daha verimli kullanabiliyoruz” diye konuştu.

Öztaş : “Sektör daralırken, sürdürülebilir bir büyüme elde ettik”

vdf Filo Genel Müdürü Didem Altuğlu Öztaş da, “Yola, müşterilerimizin ihtiyaçlarını sadece araç kiralama olarak değerlendirmeyip, filo maliyetlerini optimize etmek, toplam sahip olma maliyeti ve filo yönetimi konularında danışmanlık vermek vizyonuyla çıktık. Otomotiv sektörünün inişli çıkışlı bir grafik sergilediği ve operasyonel kiralama sektörünün daraldığı bu 3 yılda sürekli bir büyüme trendi yakaladık. vdf Filo artık Türkiye operasyonel filo kiralama sektörünün en güçlü oyuncularından biri haline geldi. Bugün, ilaç sektöründen perakende ve finans sektörüne kadar birçok kurumsal şirkete operasyonel kiralama ve danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Kısa sürede 10 bin adetleri geçme başarısına imza attığımız için de çok mutluyuz” diye konuştu.

En çok Volkswagen Polo kiralandı

vdf Filo’nun bugüne kadar en çok kiraladığı otomobil markası Volkswagen oldu. Renault, Skoda ve FIAT en çok tercih edilen diğer markalar olurken, en çok kiralanan modeller ise Volkswagen Polo, Volkswagen Passat, Renault Megane, FIAT Egea, Renault Clio ve Skoda Octavia oldu.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2020, 19:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER