Techart’ın Porsche Panamera GrandGT’sine bayılacaksınız

Artık Porsche’nin Panamera serisinde 671 bg ve 850 Nm’lik Turbo S E-Hybrid de yer alıyor.

Techart’ın Porsche Panamera GrandGT’sine bayılacaksınız



Geniş body kit ile otomobil önden 50 arkadan ise 80 milimetre uzatılmış.ABD fiyatı 184,000 $ olan ve Panamera yelpazesinin üstünde yer alan otomobilin son derece estetik olduğu inkar edilemez bir gerçek. Ancak estetik sizin için yeterli değilse ve biraz da agresiflik arıyorsanız Porsche modifiye ustası Techart’ın sizin için bir şeyi var: GrandGT.

Otomobilde 911 GT3’ten ipuçları var. Örneğin ön tarafın üst kısmında Porsche'nin spor coupe’sinde olduğu gibi küçük bir çıkış bulunuyor. Çok bölmeli ön şerit de oldukça benzer ve şirket, geniş hava girişlerinin iç soğutuculara gelen hava akışını arttırdığını söylüyor. Ayrıca tamponda, adaptif hız sabitleyicisi için yer bırakılmış. Aracın ağırlığını azaltmak için karbon fiber kaput kullanılmış.Techart, yeni kiti ile aracı önden 50 arkadan ise 80 milimetre uzatmış. Bu eklentiler otomobile oldukça dikkat çekici bir görüntü kazandırmış.



Geniş çamurluklar sayesinde otomobile 22 inçlik jantlar eklenmiş. Bu da aracın agresif görünümüne katkı sağlamış. Arkada yer alan büyük difüzör, kuyruktaki karbon fiber dokunuşları ve bagaj kapağının üzerinde oturan spoyleri ön plana çıkarmış.

Bu arada Techart, müşterinin arzusuna göre otomobilin iç kabinini de değiştirebiliyor. Fotoğraftaki örnekte, otomobilin fren kaliplerleri ile uyum içinde olan turuncu renkli bir iç kabin tasarlanmış. Ayrıca stok modeline göre daha küçük olan direksiyon da tercih edilebiliyor.GrandGT gövde kiti, standart modelden en üst model olan Turbo S E-Hybrid'e kadar tüm Panamera serisine uygulanabiliyor. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2020, 18:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER