Volkswagen Müşteri Memnuniyetinde 6.kez Birinci

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve uluslararası araştırma kuruluşu KA Araştırma tarafından 81 ildeki tüketiciler ile ölçümleme yaparak, titiz bir araştırma sonucu belirlenen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) kazananları İstanbul'da gerçekleştirilen ödül töreniyle onurlandırıldı.

Volkswagen Müşteri Memnuniyetinde 6.kez Birinci
 Tüketici ölçümlemesinin ardından Volkswagen firması,diğer binek otomobil markaları arasından 6. kez birinci olurken, Volkswagen daha önce de MediaCat'in Ipsos'la gerçekleştirdiği araştırma olan Lovemark 2013'de en sevilen otomobil markası olarak seçilmişti.

Türkiye'de 81 şehirde gerçekleştirilen görüşmelerle şekillendirilen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi sonuçlarına göre Volkswagen Binek Araç, 2009 son çeyreği sonuçlarına göre müşteri beklentilerini en uygun şekilde karşılayan binek otomobil markası oldu. 2005-2007 yılları arasında aynı başarıya imza atan Volkswagen Binek Araç, böylece geçtiğimiz yılın Türkiye’de binek otomobil sektöründe müşterisini en fazla mutlu eden markası olmayı başardı.


“Çalışmalarımızın sonuçlarını alıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz”

1xbet />
Elde edilen başarının, tesadüf olmadığını belirten Doğuş Otomotiv – Volkswagen Binek Araç Genel Müdürü Vedat Uygun, “2005-2007 yılları arasında da aynı başarıyı gösteren bir firma olarak, gerçekleştirdiğimiz çalışmaların doğru olduğunu görüyor olmaktan mutluyuz. Yetkili satıcı teşkilatımızdan iş ortaklarımıza kadar müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, satış ve satış sonrasında önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmaların müşterilerimiz nezdinde bu şekilde takdir görmesi ve Volkswagen markasını bu alanda sektör birinciliğine taşıması bizlere güç katıyor. Hedefimiz, kaliteli hizmet anlayışımızı iş ortaklarımızla satış ve satış sonrasında geliştirerek sürdürmektir.” dedi.

TMME Ulusal Endeksi, Türkiye çapında 81 ilde yapılan görüşmelerle şekilleniyor. Dünyada Amerika dahil 20’yi aşkın ülkede, ulusal müşteri memnuniyeti endeksinin ölçülmesinde kullanılan bilimsel ACSI/Fornel modeli uygulanarak yürütülen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) ile, 2005 yılından bu yana her çeyrek sonunda tüketicilerin markalardan memnuniyeti sayısal olarak gözler önüne seriliyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 02:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER