XC90 En Şık İç Mekanlı Volvo Olacak

Büyük SUV sınıfının eski oyuncularından Volvo XC90'ın, geç kalan yenileme çalışmalarının sonucunda ortaya güzel detaylar çıkıyor.

XC90 En Şık İç Mekanlı Volvo Olacak

 İsveçli üretici, uzun süredir yenilenmesi beklenen büyük SUV'u XC90'ın iç mekan fotoğraflarını paylaştı. Modern tasarım detaylarıyla dikkat çeken yeni XC90'ın kabininde, Fiat Panda'yı andıran bir direksiyon simidi göze çarpıyor. Ayrıca dikkat çekici büyüklükteki dokunmatik multimedya ekranı da otomobilin teknolojik iç mekanına vurgu yaparken, kabinde kullanılan düğmelerinin azlığı, XC90'ın tasarımındaki en önemli yenilik oluyor. Bu sayede daha ferah ve hoş bir görünüm elde etmeyi planlayan Volvo, bunu da başarmış. Kontrol düğmelerinin azlığı otomobile ayrıca fonksiyonellik de kazandırmış. Hemen hemen birçok tuş dokunmatik... Volvo'nun bu yeni tasarım anlayışını yeni modellerinde de uygulaması bekleniyor.

XC90'ın bu zamana kadar üretilen en lüks Volvo olduğunu dile getiren Volvo Tasarım Bölüm Başkanı Thomas Ingenlath "Araçta en dikkat çekici özellik, tam anlamıyla yeni ve otomobilin her noktasına kolayca ulaşabileceğiniz, tablet boyutlarındaki dokunmatik kontrol ekranı." dedi.


Koltuklar da otomobilin iç mekanında dikkat çeken bir diğer unsur. Bu koltuklar tamamen, yerel üretim ve çizilmeyen bir deri kaplamaya sahip. Volvo XC90, Paris Otomobil Fuarı'nda boy gösterecek.


Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2014, 00:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER