Formula 1'de Macaristan GP'si Heyecanı

Formula 1 heyecanı, Almanya GP’sinin ardından, sezonun 10. ayağı olan Macaristan GP’sinde tüm hızıyla devam ediyor.

Formula 1'de Macaristan GP'si Heyecanı
Macaristan GrandPrix Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Macaristan GP’sinin antrenman turları 27 Temmuz Cumartesi, saat 12.00’da, sıralama turları ise aynı gün saat 15.00’da D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD’de ekrana gelecek. 28 Temmuz Pazar günü, saat 14:00’da “Formula 1 Özel” ve saat 15.00’da Macaristan GP’si yine D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve HD keyfiyle Smart Spor HD’de izleyiciyle buluşacak.

Türkiye’nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart, izleyicilerini dünyanın merakla beklediği Formula 1 şöleni ile buluşturmaya devam ediyor. Kazanın son tura kadar belli olmadığı ve Sebastian Vettel’in zaferiyle sonuçlanan Almanya GP’sinin ardından, sezonun 10. yarışı Macaristan’ın başkenti Budapeşte’deki Hungaroring pistinde yapılacak.

Formula 1 takımları, dört haftalık geleneksel tatil öncesindeki son yarış için Budapeşte’de piste çıkıyor…

Betper 8px 8px 0px; padding: 0px; font-family: Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 17px;">Almanya GP’sinde Red Bull’dan Vettel, Lotus’tan Raikkonen ve Grosjean ile Ferrari’den Alonso arasındaki finiş çizgisine kadar süren çekişme, izleyenleri büyülemişti.

Almanya ile Macaristan yarışları arasında, Silverstone pistinde yapılan 3 günlük genç sürücü testinde takımlar, Pirelli’nin bu hafta sonu piste süreceği yeni lastikleri deneme şansını yakalamıştı. Bu yeni lastiklerin, takımlar arasındaki güç dengesini nasıl değiştireceği merak ediliyor.

Sezonun en yavaş ve en kısa pistlerinden birisi olan Hunragoring’deki Macaristan GP’si, 28. kez düzenleniyor. Geçiş yapmanın çok zor olduğu yavaş virajlarla dolu pistte, sıralama turları yarışın kaderi açısından büyük önem taşıyor. Red Bull ile şu ana kadar dört yarış kazanan Vettel, bu yarışın da en büyük favorisi olarak gösterilirken, sıcak hava dalgası yaşanan Budapeşte’de, lastik kullanımı iyi olan Lotus ve Ferrari, bu hafta şampiyon takımı zorlayacağa benziyor. Lastik aşınma sorunlarını bir türlü çözemeyen Mercedes’in, neler yapacağı merakla bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2013, 17:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
güven
güven - 11 yıl Önce

her zaman bir yarış otomobili kullanmak istemişimdir.

1
1 - 3 yıl Önce

1

SIRADAKİ HABER