Scania Kur Desteği Euro, Değerinin 10 Kuruş Alında

Scania, Finansman, Takas ve Kur Desteği kampanyası ile R400 LA Highline Kabin çekicilerinde kısa bir süre ve stoklarla sınırlı olmak üzere kaçırılmayacak bir araç alım fırsatı sunuyor.

Scania Kur Desteği Euro, Değerinin 10 Kuruş Alında
 Scania Yetkili Satıcıları, R400 LA Highline Kabin çekici alımlarında faturanın düzenlendiği tarihteki döviz satış kurundan 10 kuruşluk bir indirim yapılarak avantajlı fiyatı müşterilerine yansıtıyor.

Finansman kampanyası kapsamında, Scania Tüketici Finansmanı'nda Türk Lirası ve Euro'da düşük faizlerle vadelendirme imkanları da bulunuyor. Ayrıca, aracını yenilemek isteyenler için takas desteği de sağlanıyor.

1xbet border: 0px; font-family: arial; font-size: 14px; line-height: 19px; vertical-align: baseline; margin-bottom: 18px !important;">Türkiye geneline yayılmış tüm Scania Yetkili Satıcılarında geçerli olacak Finansman ve Takas Desteği kampanyası 30 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak.

Scania, üstün kalitesi ve sağladığı yakıt tasarrufu ile işletme maliyetlerini düşürürken, müşterilerinin kazanımlarının sürekliliği ile üstün rekabet gücü sağlamaktadır.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2014, 02:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER