Volkswagen Crafter’a özel görülmemiş servis kampanyası

Volkswagen Ticari Araç’ın Crafter modeline yönelik hazırladığı servis kampanyasında, tüm bakım ve orijinal parçalarda cazip indirimler sunuluyor. Kampanya yılsonuna kadar sürecek.

Volkswagen Crafter’a özel görülmemiş servis kampanyası

  Volkswagen Ticari Araç’ın tüm Crafter müşterileri için başlattığı yeni servis ve bakım kampanyasında, araç kullanıcılarını görülmemiş indirimler bekliyor. Türkiye genelindeki kampanyaya katılan Volkswagen Yetkili Servisleri’nde geçerli olan kampanyada, Crafter modellerin tüm bakımları, orijinal parça değişimleri ve işçilik ücretlerinde cazip indirimler yer alıyor.  Kampanyada amortisör, baskı-balata, fren diski, fren balatası, silecek, parça gruplarını kapsayan ‘Servis Paketi’ uygulamasında, orijinal parça değişimlerinde yüzde 30, işçilikte ise yüzde 50 oranında indirim sağlanıyor. Kampanya kapsamında, ‘Bakım Paketi’ uygulamasıyla, müşterilere motor yağında yüzde 24, işçilikte yüzde 50 indirim sunuluyor. Araçlarının bakımlarını yaptıran Crafter kullanıcılarına 1 lt Castrol 5W 30 motor yağı hediye ediliyor.

 
Kampanyada, liste fiyatı 674 TL olan 20 bin km bakımı 493 TL’ye yapılıyor. Kampanya süresince, liste fiyatı 302 TL olan ön fren balatası seti 192 TL, 294 TL olan arka fren balatası seti 186, 1.083 TL olan baskı-balata ise 698 TL’den sunuluyor.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2014, 00:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER