Güvenli ve Konforlu Bir Sürüş Keyfi İçin 3M Araç Cam Filmleri

3M Araç Cam Filmleri, sürücü ve yolcuları ısı ve parlak ışıktan korumak, enerjiden tasarruf etmek gibi çeşitli amaçlarla kullanılıyor.

Güvenli ve Konforlu Bir Sürüş Keyfi İçin 3M Araç Cam Filmleri

 3M Araç Cam Filmleri, sürücü ve yolcuları ısı ve parlak ışıktan korumak, enerjiden tasarruf etmek gibi çeşitli amaçlarla kullanılıyor. UV ışınlarını %99.9 oranına kadar bloke ederek, aracın içindekileri, güneşin zararlı etkilerinden koruyan 3M Araç Cam Filmleri, araç içine giren ısıyı azalttığı için daha az klima çalıştırılmasını, dolayısıyla daha az yakıt tüketilmesini sağlıyor.

İnovatif çözümleriyle hayatı kolaylaştıran ve yenilikçi binlerce ürün geliştiren 3M, farklı renk tonu seçenekleriyle sunduğu Araç Cam Filmleri ile araçların dışarıdan güzel bir görünüme sahip olmasını sağlarken, içindekilere de konforlu bir yolculuk keyfi yaşatıyor. 3M, araç bakımı alanındaki uzmanlığıyla, her türlü ihtiyacı karşılamak için farklı koyulukta filmler içeren cam filmi serileri geliştirdi. Bunlar arasında yer alan 3M Crystalline ve 3M Colour Stable serileri, üstün teknolojileri ile ön plana çıkıyor.


3M Araç Cam Filmleri, sürücü ve yolcuları ısı ve parlak ışıktan korumak, havalandırmadan enerji tasarrufu etmek gibi çok çeşitli amaçlarla kullanılıyor. Güneşin etkisi ile araç camı ve araç içinde olan parıldamaları, koyuluk oranına ve yapısına göre yüzde 97'ye kadar azaltarak daha güvenli bir sürüş sağlıyor. Camın önünde bir tabaka oluşturduğundan kaza anında camın dağılmasını engelleyebilme özelliğiyle yolculara ek koruma sağlıyor.


3M Araç Cam Filmleri, renkli camlardan farklı olarak güneşin daha derine işleyen ve kansere yol açan UV ışınlarını yüzde 99.9'a kadar bloke edecek şekilde tasarlanıyor. Böylece güneşin zararlı etkilerinden korunma sağlanıyor. Ürünler, dolaylı olarak çevrenin korunmasına katkıda da bulunuyor; araç içine giren ısı azaltıldığından klima sistemi daha az çalıştırılıyor, bu sayede daha az yakıt tüketiliyor. Filmler, koyuluk oranına ve yapısına göre araç içindeki ısınmayı yüzde 60'a kadar kesebiliyor. Daha az klima çalıştırılması ile yakıt verimliliği artıyor ve CO2 salınımı şehir içinde yüzde 3, şehir dışında ise yüzde 2 azalıyor.


Çok yüksek ışık geçirgenliğine sahip 3M Crystalline Araç Cam Filmleri, metalize olmayan patentli eşsiz yapısı sayesinde, metal içeren cam filmlerinin aksine GPS, cep telefonu ve radyo sinyallerinde parazite neden olmuyor. Crystalline filmler, nanoteknolojisi sayesinde geleneksel cam filmlerine kıyasla aracın görünüşünü değiştirmeden daha fazla ısı atımı elde edilmesini sağlıyor. 3M Colour Stable serisi ise yüksek ısıyı geri çevirirken renk sabitliği de sunan üstün kaliteli araç cam filmleri içeriyor. Konvansiyonel boyalı filmler zamanla mor renge dönüşürken, bu filmlerin siyah tonları solmuyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2014, 01:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER