500 Mustang'e 30 Saniye Yetti

Ford’un efsanesi yeni jenerasyonuyla Avrupa pazarına hızlı giriş yaptı. 60 saniye filmine nazire yapan süre içerisinde satılan aracın fiyatıysa hala açıklanmadı.

500 Mustang'e 30 Saniye Yetti
Avrupa'da merakla beklenen 2015 Ford Mustang, geçtiğimiz günlerde satışa sunuldu. Satışa sunulmasıyla beraber ilk 500 adedi 30 saniyede tükenen otomobili satın almak için tam olarak 9.300 kişinin başvurduğu açıklandı. Avrupa'nın 20 farklı ülkesine ithal edilecek Yeni Ford Mustang'in kırmızı renk olarak satılacakken cabrio modelinde ise gümüş renk mevcut. Ford'un Avrupa Satış ve Pazarlama Müdürü Roelant De Waart Yeni Mustang ile ilgili yaptığı açıklamada ' Yeni Ford Mustang'in Avrupa pazarına sunulacak olmasının büyük bir heyecana neden olacağını biliyorduk' dedi.


Avrupa 'da 2.3 litrelik 4 silindirli ve 5.0 litrelik 8 silindirli olmak üzere iki farklı motor seçeneği arasında seçim yapılabilecek. Mustang'de MyFordTouch, navigasyon, ısıtmalı siyah deri koltuklar ve 19 inç jantlar standart olarak sunuluyor. İlk 500 adedi satılmasına rağmen bu kaslı otomobilin fiyatı henüz belli değil. Mustang'in Türkiye'ye de geleceği daha önceden açıklanan bilgiler arasında. 

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2014, 00:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER