Otomobilin Kalbi Frankfurt'ta Atacak

Messe Frankfurt, 1971 yılından beri Automechanika markası ile otomotiv sektörü için uluslararası bir sektör platformu oluşturmaya devam ediyor.

Otomobilin Kalbi Frankfurt'ta Atacak

 Frankfurt?ta iki yılda bir organize edilen ve otomotiv yedek parça sektörünün nabzının tutan Automechanika fuar bu yıl 16 - 20 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.



Uluslararası platformda, Otomotiv Yedek Parçaları, Sistemler ve Elektronik Parçalar, Onarım ve Bakım Ekipmanları, Aksesuarlar, Araç Yıkama ve Servis İstasyonları Ekipmanları ve bir Otomobil için gereken her parça fuarda bulunacak. Automechanika Frankfurt, büyüklüğü ve uluslararası boyutu bakımından sektörün en büyük ticari fuarı.


Türkiye ekonomisinin üretimde ve ihracatta en güçlü olduğu sektör olan otomotiv sektöründen fuara yoğun bir ilgi var. Automechanika Frankfurt?a bu sene Türkiye’den 250’yi aşın yakın üretici firma katılacak ve ürünlerini sergileyecek, 3,000’den fazla otomotiv profesyonelinin de fuarı ziyaret etmesi bekleniyor.   


Geçtiğimiz yıl 305.000 metre kare alanda 176 ülkeden yaklaşık 150.000 ziyaretçiyi ağırlayan Automechanika Frankfurt fuarında yeni bir rekorla 74 ülkeden 4.500?i aşkın katılımcı firma da ürün ve hizmetlerini sergiledi. Bu dev organizasyona Almanya?nın yanı sıra en fazla ziyaretçi sırasıyla; İtalya, Hollanda, Fransa, İngiltere, Polonya, İspanya, Rusya, Belçika ve Türkiye'den geldi.  
 

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2014, 03:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER