Toyota'dan Sakarya Üniversitesi'ne Destek

Sakarya’daki fabrikası ile binlerce kişiye istihdam imkanı sağlayan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, şimdi de Sakarya Üniversitesi ile yaptığı işbirliğinde, gençlere geleceğin kapılarını açıyor.

Toyota'dan Sakarya Üniversitesi'ne Destek

     Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, üniversite gençlerine destek olmak ve geleceğin mühendislerine staj, tecrübe ve gelişim fırsatlarını sunmak amacıyla Sakarya Üniversitesi ile anlaşarak bir işbirliği protokolü imzaladı.

     Özellikle otomotiv sektöründe teknik eğitime ve teknolojinin değişimine ayak uyduracak gençlerin  kariyerlerine katkıda bulunacak olan işbirliği,  öğrencilerin potansiyellerini ortaya çıkartmaları için de önemli bir fırsat olacak.


     Otomotiv sanayinin devlerinden biri olarak öncelikle bulunduğu bölgedeki üniversite ile bu birlikteliğe imza atan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, üniversitenin mühendislik bölümlerinde staj yapması öngörülen adaylar için bu imkanı sunuyor. Özellikle makine, endüstri, elektrik-elektronik ve metalurji bölümlerinden öğrenci alımının hedeflendiği işbirliğinde, uzun dönemli mesleki stajlar söz konusu olduğundan öğrencinin performans ve adaptasyonun yanı sıra kurumun ihtiyaçları doğrultusunda iş imkanlarının değerlendirilmesi de söz konusu olabilecek. Protokol çerçevesinde fabrika ziyaretleri, konferans, seminer, temalı çalıştaylar gibi pek çok konuda karşılıklı işbirliği sağlanacak.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2014, 03:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER