Araba Ses Sistemi Secerken Nelere Dikkat Edilmeli

Seçilecek müzik sistemi aküye bağlı olmak üzere tercih edilmelidir. Akünüz güçsüz ve zayıfsa aracınıza müzik ve ses sistemi monte etmeniz pek de sağlıklı olmayacaktır.

Araba Ses Sistemi Secerken Nelere Dikkat Edilmeli

 Arabanızın aküsü yeniyse ve ses sistemi çok kompleks değilse akünüze vereceği zarar ya hiç olmayacak ya da en asgari seviyede olacaktır. Seçimlerinizde ses kalitesi ön planda olmalıdır.

Amplifikatör, ses kalitesini en iyi şekilde çıkarmaya yaran araçtır. Amplifikatörler kalite açısından güçlü cihazlar oldukları için biraz pahalı ürünlerdir. Bilinen markaları tercih etmeniz önerilir. Alacağınız ses sisteminin garantili olmasına özen gösterin.
Ses sistemi satın almadan önce fiyat için mutlaka piyasa araştırması yapın. Ses ve müzik sistemleri aracınızın boyutuyla da doğru orantılı olmalıdır. Dinlediğiniz müzik türüne göre de seçilecek parçalar değişkenlik gösterebilir. Rock veya dans tarzı müzik dinleyicilerinin daha güçlü bass çeşitleri seçmesi gerekirken, klasik müzik dinleyicilerinin mid ve soprano tınılarına uygun sistem seçimi yapmaları gerekmektedir.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2014, 04:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
ertugrul
ertugrul - 9 yıl Önce

ses sistemlerinin en kaliteli ve en ucuz olduğu bir site buldum arkadaşlar sitemizin adı buypasa.com.tr adresi bu sitede her türlü ses ve hoparlör sistemleri bulunmaktadır.

SIRADAKİ HABER