En büyük midibüs ihracatı gerçekleşti

Anadolu Isuzu Ar-Ge merkezinde Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve Anadolu Isuzu’nun fabrikasında üretilen Isuzu Novociti Life, ihracat pazarlarındaki varlığını artırıyor.

En büyük midibüs ihracatı gerçekleşti

Isuzu’nun aracı Novociti Life; Polonya, İtalya, Yunanistan ve Fransa’dan sonra Tiflis Avrupa Meydanında gerçekleştirilen teslimat töreniyle Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te de hizmet vermeye başladı. 16.9 milyon Euro değerinde aracın teslim edildiği törende konuşan Anadolu Grubu Otomotiv Grup Başkanı Bora Koçak şunları kaydetti:

“Yaklaşık 25 yıl aradan sonra bugün çok önemli bir ihracat için buradayız. Türkiye’nin kendi segmentinde en büyük midibüs teslimatını gerçekleştiriyoruz. Tiflis’e ihraç ettiğimiz aracımız Novociti Life bizim için oldukça önemli, toplam otobüs hacmimizin 3’de 1’ni oluşturan bir ürün. Dolayısıyla Anadolu Isuzu’nun büyüyen ihracat hedefleri açısından da önemli bir kaldıraç olacağını kanıtladı.



Yaklaşık 4 sene önce yıllık 30 milyon Euro seviyelerinde olan ihracatımızı bugüne geldiğimizde 4 kat büyüyerek ilerlediğimizi görüyoruz. Her yıl çift haneli büyüme ile buralara geldik ve potansiyelimize güveniyoruz. Tüm ürünlerimizin arkasında olmaya ve kesintisiz hizmet vermeye devam edeceğiz”

Isuzu Novociti Life, alçak tabanıyla değişen pazar ihtiyaçlarına yönelik bir çözüm olarak gün yüzüne çıktı. Büyük ve orta büyüklükteki otobüs yerine küçük boyutlarda otobüs konseptiyle dar sokaklı şehirleri de hedefleyen Novociti Life, alçak tabanlı yapısıyla engelli ve yaşlı nüfusun sosyal hayata daha fazla katılımını da destekliyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2020, 17:28
YORUM EKLE