Geleceğin Toyota'sı FT-1 Play-Station'da

Toyota’nın “geleceğin otomobili” olarak lanse edilen konsepti FT-1 modeli, Play-Station 3’ün Gerçek Sürüş Simülatörü Gran Turismo 6’dan indirilebiliyor. Dijital ortamda eşsiz sürüş keyfini yaşayanlar, heyecan ve performansa tanıklık ediyorlar.

      Future Toyota 1 (FT-1)konseptini PlayStation 3'ün gerçek sürüş simülatörü Gran Turismo 6 üzerinde indirip kullanmak artık mümkün olacak. Geleceğin Toyota’sı olarak adlandırılan ve Detroit Motorshow’da konsept olarak tanıtılan FT-1, yarış meraklıları ve oyun severlerin şimdiden gözdesi olmaya başladı. Bu üstün spor otomobili dijital ortamda test etmek isteyenler, heyecan, tutku ve performansı FT-1’de bir arada hissedebiliyorlar.
     
Sahabet />      Future Toyota 1 (Geleceğin Toyota’sı 1) olarak adlandırılan konsept otomobil Toyota’nın arzulanan otomobiller üretme isteğinin bir ürünü. Supra ve Celica modellerinin ruhunu canlandıran GT86’dan sonra çalışmalarına iki yıl önce başlanan konsept FT-1, çok gösterişli bir coupe olarak dikkatleri çekiyor. İçeride bulunan F1 stili direksiyonuyla FT-1 konsepti, oldukça kaslı bir GT-86’nın izlerini de taşıyor. Konsept FT-1’in A-sütunları viraj görüşünü arttırırken, minimalistik olarak dizayn edilen iç mekanda bulunan delta şeklindeki görüş alanı sürücünün dikkatini yoldan ayırmamasına yardımcı olarak kaza riskini azaltıyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2014, 02:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER