Yeni Doblo Panoroma'da Haziran Fırsatı

Yeni Doblo Panoroma Fırsatları Fiat Bayilerinde Sizi Bekliyor

Yeni Doblo Panoroma'da Haziran Fırsatı

      Fiat, Haziran ayı boyunca yeni bir Doblo alacak olanlara eski araçlarını değerinin 1.500TL fazlasıyla satın alma avantajı sunuyor. 20.000 TL 2 Yıl %0 faizli kredi avantajı ile 1 Haziran – 30 Haziran 2014 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya dahilinde daha düşük peşinat ödemek isteyenler ise 40.000 TL 48 aya kadar % 0.86 faizli kredi avantajından yararlanabiliyor. Fiat Doblò’ya nakit ödemeyle sahip olmayı tercih edenleri ekstra 2.000 TL indirim fırsatı bekliyor.





Kalıpları kıran tasarım ve hayatı genişleten boyutlar...








       Şık ve düzgün çizgileri, bir arazi aracı görünümü veren boyutları Yeni Doblò Cobi’yi benzerlerinden ayırıyor. Yeni Doblò Panorama’da size, ailenize, arkadaşlarınıza, sevdiklerinize, işinize bol bol yetecek kadar geniş alan var. Geniş iç hacmiyle Yeni Doblò, ferah ve rahat yolculuklar sunuyor. Koltuklar, gerek kumaş seçimleriyle gerekse formlarıyla, yaşayacağınız rahatlığı müjdeliyor. Döşemelerin rengi, aracınızın ferah ortamıyla bütünleşiyor ve size rahat yolculukların tadını çıkarmak kalıyor.


Geniş aileleri sevindiren güvenlik ve performans...








       Yeni Doblo güvenliğiniz için teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak, 4 sensörlü ABS; elektronik fren dağılım sistemi EBD; dinamik sürüş kontrol sistemi ESP ve yokuşlarda kalkışı kolaylaştıran Hillholder gibi en gelişmiş elektronik donanımlar ile ileri seviyede güvenlik sağlıyor. Ayrıca maksimum koruyucu güvenlik için kontrollü deforme olabilen güçlendirilmiş gövdesi, yolcuların hem baş hem de gövdesini koruyan yenilikçi yan ve ön hava yastıkları ile donatılarak hizmete sunuldu.


     Ailecek yapılan yolculukların keyifli geçmesi için tüm aile kendini güvende hissetmelidir. Bu yüzden Yeni Fiat Doblò Panorama performanslı ve çevreci motorların yanı sıra yenilikçi güvenl ik unsurları da sunuyor. Örneğin, Bi-link bağımsız arka süspansiyon yol gürültüsü ve sarsıntıyı tamamen keserken her koşulda tekerleklerin yola mükemmel bir şekilde temas etmesini sağlayarak yol tutuşu konusunda Doblò’yu rakipsiz kılıyor.


     Yeni bir Doblo ticari araç almayı düşünüyorsanız, işinizin ve ailenizin vazgeçilmezi Yeni Doblo’ya 39.010 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız Fiat bayilerini ziyaret edebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2014, 02:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER