3 Tekerlek 1 Motosiklet!

2007 yılında Kanadalı Bombardier Recreational Products Inc. (BRP) şirketi tarafından, ikisi önde, biri arkada olmak üzere Y şeklinde üç tekerlekli olarak tasarlanan Can-Am SPYDER, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük ilgi görüyor.

3 Tekerlek 1 Motosiklet!

 Her geçen gün sayıları artan Spyder kullanıcıları, distribütör firma Depar Motor tarafından oluşturulan, “SPYDER CLUB ISTANBUL 34” çatısı altında bir araya geliyor.

 
Bu kez İstanbul- İznik arasında düzenlenen tura katılan kulüp üyeleri, 23 araçlık bir konvoyla, hız, heyecan ve macera dolu, keyifli bir organizasyonda buluştular. Aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu, “SPYDER Club İstanbul 34" üyeleri, İznik Gölü’nde mola vererek tekrar İstanbul’a döndüler. Toplu halde görsel bir şölen yaratan konvoy, yol boyunca halktan büyük ilgi gördü. Üstün sürüş özellikleri, sıra dışı tasarımı, konfor ve güvenlik donanımlarıyla kullanıcıların gözdesi olan SPYDER, motosikletin açık yapısı, oturuş pozisyonu, kumandaları, performans özelliklerini barındırıyor. Yanı sıra bir otomobilin dengesi ve fren performansına sahip bulunuyor. Sağladığı konfor, performans ve teknolojisinin harika uyumuyla SPYDER’i bir defa kullanan mutlaka bağımlısı oluyor.
 
SPYDER 2014 ST modeli, 106 beygir gücünde, 200 km hız yapabiliyor. 0-100 km hızlanmasını 4,3 saniyede gerçekleştiriyor. Yeni tasarım geniş ön paneli, eşsiz Rotax motoru, şasesi ile motor tutkunlarının ilk kez görecekleri ST Sport Touring kasasına sahip. Ayrıca, yılın her mevsimi kullanıcıların partnerleri ile birlikte yolculuklar yapabilecekleri her türlü donanımı barındırıyor. 

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2014, 02:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER