BMW 2 serisi Active Tourer M Sport

BMW, 2 serisi Active Tourer M Sport’u tanıttı.

 BMW geçen ay resmi tanıtımını yaptığı 2 serisi Active Tourer modelinin M Sport donanım paketine sahip versiyonunu tanıttı. Motor seçeneklerinde standart model arasında bir değişiklik görünmese de tasarım olarak ismine yakışır bir şekilde sportif görüntüye sahip olduğunu söyleyebiliriz.



BMW 2 serisi Active Tourer M Sport’a ilk bakışta ön ve arka tamponda yapılan değişiklikler, siyah renkteki krom detaylar, genişletilen yan etekler, 17 – 18 inçlik jant seçenekleri ve 10 mm alçaltılan süspansiyon sistemi ile standart versiyondan ayrıldığını görüyoruz.


Arabanın iç mekanında da yapılan bazı değişiklikler ile daha sportif bir görünüm kazanması sağlanmış. Alcantara döşeme, karbon fiber görünümlü kaplamalar, yan destekleri yükseltilmiş koltuklar, farklı direksiyon simidi ve vites topuzu göze çarpan detaylar. Ayrıca ayak desteği, eşik kaplaması gibi detaylarda da M logosu kullanılmış.


BMW, yeni modelini iki benzinli bir de dizel motor seçenekleri ile satışa sunuyor. Benzinli olanlar 1.5 ve 2.0 litre hacme, dizel motor seçeneği ise 2.0 litre hacme sahip. Benzinli olanlardan birincisi üç silindirli 136 beygir gücünde 220 Nm tork üretebiliyor, ikincisi dört silindirli 231 beygir gücünde 350 Nm tork üretim değerinde sahip. Dizel olanı dört silindirli ise 150 beygir gücünde ve 330 Nm tork üretim değerine sahip.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2014, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER