BMW Sportback Concept

Yanlışlık yok! Müthiş bir araba tasarımı ile karşımıza gelen sanatçı bu kez yakından tanıdık; bir Türk. Profesyonel tasarımcı İsmet Çevik, kafasında kurguladığı BMW Sportback Concept tasarımlarını bizler ile paylaştı.

BMW Sportback Concept
HABERİN GALERİSİ
BMW Sportback Concept

BMW Sportback Concept

 “BMW” ile “Sportback” kelimeleri birbiriyle çok uyumlu durmuyor olsa da, resimlerdeki çizimler tam anlamıyla büyüleyici bir cazibeye ev sahipliği yapıyor. Gören herkesin aklına kazıyacağı bu konsept modeli, tüm diğer dijital tasarımların aksine seri üretim için oldukça uygun ve gerçekçi görünüyor. Fikir kaynağının 6-Serisi Gran Coupe olduğuna inandığımız İsmet Çevik’in çizimlerinde, BMW’nin zaten şık bir araç olan dört kapılı coupe modelinin daha da lüks bir arabaya dönüştüğünü görebiliyoruz.



BMW’nin tipik hat ve tasarım püf noktalarını yaşatan ancak aynı zamanda yenilikçi figürlerden yararlanmayı da ihmal etmeyen Türk tasarımcı, örnek vermek gerekirse markanın alışılagelmiş halka farlarından vazgeçerek hayallerinde son teknolojiyi ön plana çıkaran şerit şeklindeki ön farlara yer veriyor.


Özellikle bu son tasarımı ile ülkemizin adını uluslararsı düzeyde duyuracak olan ve Türkiye’yi iyi temsil ederek bizleri gururlandıran İsmet Çevik’e bu güzel tasarımı için çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz!

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2014, 15:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
1
1 - 3 yıl Önce

1

SIRADAKİ HABER