Maserati Quattroporte’ye Ermenegildo Zegna imzası...

Maserati, Ermenogildo Zegna ile yaptığı işbirliği çerçevesinde sınırlı sayıda Quattroporte Zegna üretecek

Maserati Quattroporte’ye Ermenegildo Zegna imzası...

 Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition; renk seçenekleri, kullanılan malzeme kalitesi ve hatlarıyla benzersiz ve yepyeni bir görünüşe sahip. Kuzey Amerika lansmanı Los Angeles Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirilen ve 2014 yılında sınırlı sayıda üretim versiyonu geliştirilecek olan Quattroporte Ermenegildo Zegna Edition, markanın lüks ve sportif DNA’sına uygun özelliklerinin yanında tasarım detayları ile de dikkat çekiyor.



Otomobilin gövdesi, ultra ince alüminyum pigmentlerin kullanılmasıyla, metalin esnekliği ve saflığı hissini harekete geçiren özel bir boyaya sahip. Parlak siyah boya astarı alüminyum pigmentlerin görkemini artırıp özel bir derinlik hissi yaratırken, platin metal rengi boya, Quattroporte Zegna’nın sportif ve sofistike özelliklerini yansıtıyor. Boyadaki akıcılık efekti gövdenin kıvrımlı hatlarını vurguluyor ve bir bölümün diğeriyle bütünleşmesini ön plana çıkarıyor. Bu özel boya aynı zamanda otomobilin 20 inçlik Mercurio jantlarında da uygulanırken, hem teknik, hem de sportif görünümlü kromatik bir kontrast oluşturan ayna parlaklığında şık bir görüntü ortaya koyuyor.


Maserati; sadece 100 adet üretilecek olan Quattroporte Zegna için  dünyaca ünlü İtalyan fotoğrafçı Fabrizio Ferri’nin gerçekleştireceği özel fotoğraf çekimi ile Eylül 2014’te New York, Şubat 2015’te Dubai ve 2015 ilkbaharında Milano’da tekrarlanacak bir dizi etkinlik planladı.  Quattroporte Zegna’nın sergileneceği her şehirde, hayatını elleriyle kazanan 25 kişiyi görüntüleyecek olan Ferri’nin, fotoğrafını çekeceği 100 kişi arasında müzisyenler, aşçılar, atletler ve sanatkârlar yer alacak. Bu fotoğraflar, 100 adet üretilen Maserati Quattroporte Zegna’nın tanıtımını yapan One of 100 kitabında yer alacak.


Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2014, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER