SEAT Toledo’larda Yüzleri Güldüren Yaz Kampanyası

SEAT, Toledo için yaptığı yaz kampanyasında sınırlı sayıda otomobil için yüzde 6'ya varan fiyat avantajı sunuluyor.

SEAT Toledo’larda Yüzleri Güldüren Yaz Kampanyası

 Türkiye’de 1.2 lt TSI 105 hp ve 1.4 lt TSI 122 hp olmak üzere iki benzinli ve 1.6 lt TDI CR 105 hp dizel motor seçenekleriyle sunulan Toledo, kampanya süresince 35 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla alınabiliyor.

 
Yeni nesliyle SEAT’ın modern tasarımı içerisindeki dinamizmi ve şıklığı, yüksek düzeyde verimli motor teknolojisi ve olağanüstü işlevsellik ile birleştiren Toledo, Yaz Kampanyası kapsamında 2 bin 600 TL'ye varan indirimli fiyatlarla sunuluyor.
 
Kampanya kapsamında, Reference donanım seviyesinde SEAT Toledo 1.2 lt TSI 105 hp versiyonu 35 bin 900.TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim fiyatla alınabiliyor.
 
Alırken de kullanırken de ekonomik: yeni motorlar, muhteşem verimlilik
Bütünüyle yenilenen Toledo, en ilerici motor teknolojilerini kullanıyor. Türkiye satışa sunulan 1.2 lt’lik TSI motora sahip versiyon, 105 hp güç üretirken 175 Nm’lik bir tork sağlıyor. 100 km’de ortalama 5.4 lt yakıt tüketim değerine sahip bu versiyonun CO2 emisyonu ise km’de 125 gr. Ailenin diğer benzinli ve 7 ileri DSG şanzımanla alınabilen versiyonu ise 1.4 litrelik TSI motora sahip. 122 hp güç ve 200 Nm tork oluşturan bu motor, 100 km’de 5.8 litre yakıt tüketimi ve km’de 134 gr CO2 emisyon değerine sahip. Dizel motor seçeneği ise 1.6 litrelik common rail TDI üniteyle alınabiliyor. 105 hp güç üreten bu motor seçeneği 250 Nm’lik tork değerine sahip. Yakıt tüketim değeri 100km’de 4.4 litre olan bu versiyonun CO2 emisyon değeri ise 114 gr/km.


Yüksek donanım ve güvenlik standartları
SEAT Toledo’larda geçerli olan standart güvenlik paketi, ABS (Anti Blokaj Fren Sistemi), sürücü ve yolcu ön ve yan hava yastıkları, ön yolcu hava yastığı iptali, sürücü ve yolcu emniyet kemeri uyarısı özelliklerini içeriyor. Baz model ayrıca uzaktan kumandalı merkezî kilit, elektrikli ön camlar ile parçalı katlanır arka koltukları kapsıyor. Daha kapsamlı donanıma sahip Style versiyonu, konfor ve tasarım itibarıyla ilave ekstra özellikler içeriyor.


Şık tasarım pratik çözümlere imkan tanıyor; 550 litre bagaj hacmi
4,48 metre uzunluğuyla bir önceki nesilden dört santimetre daha uzun tasarlanan Yeni Toledo, geleneksel bagaj kapağı yerine daha büyük ve geniş açılan bir bagaj kapağı ile sunuluyor. 2602 milimetrelik uzun dingil mesafesi ferah alan duygusu ve tüm yolcular için bol miktarda bacak mesafesi temin ediyor. Boyutlardaki bu artış otomobili konforlu ve ferah kılarken, 550 litrelik bagaj hacmi ve kolay yükleme özelliği günlük kullanımda pratiklik sağlıyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2013, 21:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER