83. Cenevre Otomobil Fuarı Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Dünyanın en büyük 5 otomobil fuarından biri olan Cenevre Otomobil Fuarı müthiş görüntülere sahne oldu.

83. Cenevre Otomobil Fuarı Renkli Görüntülere Sahne Oldu

 Deneme bonusu Helvetica, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 26px;">Toplam 110 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen fuarda, 130'dan fazla yeni modelin Avrupa ve dünya prömiyeri gerçekleştirildi.



Fuara ayrıca dünyanın dört bir yanından otomobil yan sanayi üreticileri, OEM ve garaj ekipmanları tedirakçileri de katılıyor. 

VW GOLF YILIN OTOMOBİLİ SEÇİLDİ

Bu arada Cenevre Otomobil Fuarı çerçevesinde Yılın Otomobili oylaması yapıldı. Sektörde uzman 23 ülkeden 58 gazetecinin katıldığı oylamada, Volkswagen Golf VII "Yılın Otomobili" seçildi. Ford B-Max, Hundai İ30, Mercedes Classe A,Peugeot 208, Renault Clio, Subaru BRZ, Toyoto GT 86, Volvo V 40 veVolkswagen Golf VII katıldı.

Oylamada Volkswagen Golf 414 oyla birinci olurken, Toyota GT86 ve Subaru BRZ 202 oyla ikinci sırayı paylaştılar. Bunları Volvo V40 (189), Mercedes Classe A (138), Renault Clio (128), Peugeot 208 (120) ve Hyundai i30 (111) izledi.

Otomotiv dünyasının en prestijli ve eski ödülü olan ‘Yılın Otomobili Ödülü’, 83. Cenevre Otomobil Fuarı’nın açılış organizasyonunda sahibini buldu.



Volkswagen Golf VII



83. Cenevre Fuarı Volkswagen Golf VI



Golf VII, en yakın rakiplerinin (Subaru BRZ veToyota G86) 202 puan aldığı değerlendirmede 414 puan olarak açık bir farkla zirvede yer aldı.







Golf VII bu iki rakibinin haricinde Volvo V40, Ford B-Max, Mercedes A Sınıfı, Renault Clio, Peugetot 208 ve Hyundai i30’u da geride bırakmayı başardı.

Ödülü Volkswagen Geliştirme Müdürü Dr. Ulrich Hackenberg ve Tasarım Müdürü Walter da Silva aldı.



Değerlendirmeyi yapan jürinin başkanı ve İsveçli ekonomi gazetesi Dagens Industri’de otomobil eksperi olan Hakan Matson: Golf VII yaptığımız hassas testlerde inanılmaz sonuçlara imza attı. Bu modern araç yüksek kalite ve güvenlikle birlikte, oldukça başarılı bir sürüş performansına sahip. ‘Yılın Otomobili Ödülü’, birden fazla kategoride, tüketicilerin mükemmellik kriterlerini karşılamalıydı.Bu yüzden jürilerimiz finalistleri belirlerken adayları ciddi ve ayrıntılı testlerden geçirerek, tüketicilerin önem verdikleri satın alma kriterlerini göz önünde bulundurdu.’ dedi.



LaFerrari













Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2013, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER