Abu Dhabi'de Rolls Royce Çılgınlığı

Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'nin en çok Rolls Royce satılan şehir olduğu belirtildi.

Abu Dhabi'de Rolls Royce Çılgınlığı

 Dünyada en çok Rolls Royce marka lüks aracın bu yılın ilk yarısında Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de satıldığı bildirildi. Petrol zengini başkent böylece New York, Londra, Beijing ve Moskova gibi diğer başlıca şehirleri geride bıraktı. 



Abu Dabi ve El Ayn kentlerindeki tek Rolls Royce dağıtıcısı Abu Dabi Motorları tarafından yapılan açıklamada satış rakamlarıyla ilgili bilgi verilmedi. Dağıtıcı geçen yıl da satış rekoru kırmıştı. Acenta gerçekleştirdiği satışlar nedeniyle Rolls Royce Dünya Acentalar Konferansı'nda 'Yılın Küresel Acentası' ödülüne layık görüldü. 



Dünyanın en büyük Rolls Royce teşhir merkezlerinden birine sahip Abu Dabi Motorları geçen 10 yıl içerisinde yedi küresel ödüle layık görüldü. Acenta, yakın zamanda yeni tanıtımı yapılan Rolls Royce Wraith modelini de satışa sunmaya hazırlanıyor. Wraith, 624 beygir gücüne sahip motoruyla 100 km hıza 4.6 saniyede ulaşabiliyor. Acentanın sattığı her Rolls Royce araç, müşterinin tercih ve isteklerine uygun hale getiriliyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2013, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER