Aston Martin, 2 Yeni Aracını Tanıttı

Zagato, markanın yüzüncü yaş gününü kutlamak üzere iki adet özel yapım Aston Martin tasarlama planını duyurdu.

Aston Martin, 2 Yeni Aracını Tanıttı

 İlk olarak DBS Coupe Zagato Centennial’i tanımlamak gerekirse “Aston Martin DNA’sının, İtalyan büyüsü ve Milano tarzıyla hazırlanan egzotik bir karışımı” denebilir. Son derece şık ön yüzünde belirgin ön ızgarasının yanı sıra nostaljik ön farları ile dikkat çeken araçta aynı zamanda enine dalgalı bir tavan tasarımı da mevcut. Sıradışı arka ucu ve eşsiz kelebek camı ile fark yaratan, ve kendisinden sadece bir adet üretilecek olan bu özel model, ismi henüz açıklanmayan “genç ve prestijli bir Japon iş adamına” teslim edilecek.

Betonbet 0px; font-family: Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 17px; text-align: center;">

Diğer tarafta DB9 Spyder Zagato Centennial’den bahsedecek olursak geçtiğimiz günlerde bir DB7 Zagato satın almış olan Amerikalı araba koleksiyoncusu Peter Read için tasarlandığını belirtelim. Bu özel yapım aracın tasarımı ise az önce kendisinden bahsettiğimiz coupe modelini andırıyor ancak hardtop tavan yerine klasik kumaş tavanı ile meslektaşından ayrılıyor. DB9 Spyder Zagato Centennial; tasarımın zarafeti ve Zagato’nun özgünlüğü ile Aston’un tam 100 yıldır süregelen ruhunu, gücünü ve prestijini birleştirerek Aston Martin ile Zagato’nun DNA’sını kusursuz bir biçimde kaynaştırıyor. Bu araç, Aston Martin – Zagato ortaklığının ebediyetini kişileştiriyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2013, 13:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
sezgin
sezgin - 11 yıl Önce

bu arabaya bayiliyorum

hüseyin
hüseyin - 11 yıl Önce

araba budur yaaa

SIRADAKİ HABER