CITROËN C4 Picasso Ödüle Doymuyor

CITROËN Grand C4 Picasso, Top Gear Türkiye ve İngiliz Otomobil Dergisi What Car Dergileri Tarafından'Yılın MPV' Otomobili Seçildi.

CITROËN C4 Picasso Ödüle Doymuyor

CITROËN Grand C4 Picasso, Top Gear Türkiye ve İngiliz Otomobil Dergisi What Car Dergileri Tarafından

'Yılın MPV' Otomobili Seçildi

Dünyada otomotiv sektöründeki en iyi yayınları arasında dikkat çeken Auto Motor Und Sport, Auto Bild ve Auto Zeitung ve BBC Top Gear Dergisi tarafından layık görüldüğü ödüllerden sonra şimdi de Türkiye'nin en prestijli dergilerinden olan Top Gear Türkiye ve İngiltere'nin prestijli dergilerinden olan What Car, Grand C4 Picasso modelini 'Yılın MPV' ödülüne layık gördü. Sahip olduğu teknolojik özellikler ve bir ailenin ihtiyaç duyacağı geniş iç hacimle dikkat çeken Citroen Grand C4 Picasso, TopGear editörleri tarafından 'Üzerinde çok çalışılmış, çok ince düşünülmüş bir otomobil' olarak tarif ediliyor. CITROËN'in'Créative Technologie'imzasını en iyi yansıtan modellerinden biri olan ve 5.7 m2'lik rekor cam alanı ile loft daire ferahlığı yaşatırken, içinde 7 kişiye benzersiz rahatlıkta yolculuk deneyimi sunan Grand C4 Picasso modeli aldığı farklı ödüller ile iddiasını kanıtlıyor.

Tasarım ve Konfor Oldukça İyi

Yeni Citroën C4 Picasso; 5.7 m2'lik rekor cam alanı ile loft daire ferahlığı yaşatırken, 2,84 metrelik sınıfının en uzun dingil mesafesi sayesinde araç içinde7kişiye benzersiz rahatlıkta yolculuk deneyimi sunuyor. Daha fazla konfor için teknolojinin tüm imkanlarından yararlanan Grand C4 Picasso, koltuk arkası led okuma lambaları, kişiye özel konfor sağlayan 3. koltuk sırasında yer alan havalandırma kanalları ve kişiselleştirilebilen 12 inçlik HD bilgi ekranı, 7 inçlik dokunmatik tablet ekran ile sınıfında 'ilk' leri sunan model olma özelliğini sürdürüyor. Yeni EMP2 platform, daha hafif gövdesi ve alçaltılmış yapısı sayesinde rekor seviyede düşük karbondioksit salımı ve düşük yakıt tüketim değerlerine sahip. Yeni Citroën C4 Picasso sahip olduğu; USB, Bluetooth bağlantı noktası, 220 V'luk priz, park yardım sistemi (otomatik park etme ve park yerinden çıkma), kör nokta uyarı sistemi, lounge pack (ayak uzatma desteği), navigasyon ve otomatik bagaj kapama özellikleri ile sürücü ve yolcularına konforlu bir seyahat vaad ediyor. Güvenlik özellikleri üzerinde gerçekleştirilen üstün çalışmanın sonucu olarak yeni Grand C4 Picasso Avrupa EuroNCAP testinde beş yıldız alan güvenlik özelliklerine sahiptir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER