Ford Fiesta'ya Yeni Donanım Trend X

1976 yılında üretilmeye başlanan Ford’un küçük sınıftaki iddialı modeli Fiesta, bugüne kadar tüm dünyada 16 milyonu aşkın satış adediyle en çok satılan modeller listesinde üst sıralarda yerini alıyor.

Ford Fiesta'ya Yeni Donanım Trend X

Premium otomobillerin şıklık, teknoloji ve sürüş keyfini B segmentine taşıyan Fiesta Trend X, 15 inçlik alaşım jantlar, hız kontrol sistemi, karartılmış arka camlar, 3 kollu deri direksiyon simidi, gövde rengi elektrikli-ısıtmalı-sinyalli yan aynalar, direksiyondan kumandalı radyo/CD/MP3 çalabilen müzik sistemi, yol bilgisayarı, Ford EcoMode, USB ve AUX-IN bağlantı noktası, Akıllı Şarj Sistemi, vites değiştirme ikazı, ISOFIX bağlantı noktaları, sürücü ve yolcu ön hava yastıkları, MyKey ve ABS gibi özellikleri standart olarak sunuyor.





 
Trend X donanım paketi, Fiesta ürün gamında manuel şanzımanlı olarak 1.25i 82 PS benzinli ve 1.5 TDCi 75 PS dizel motor seçeneklerinde yer alırken ayrıca 1.6 litrelik benzinli 6 ileri PowerShift otomatik şanzıman ile de sunuluyor. 4 yıldır Türkiye’de de segmentinin en çok tercih edilen aracı olan Fiesta, teknolojiyi demokratikleştirme yaklaşımını sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2014, 05:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER