En Güçlü En Sessiz ve Yalnızca Astra GTC'de

"Sınıfının en sessiz ve en kuvvetli" 1.6 litrelik dizel motoru Astra HB, Sedan, Sports Tourer modellerinin ardından pazara girdiği günden beri tasarımı ile övgü alan “Red Dot Tasarım Ödüllü” Astra GTC modelinde otomobil severlerin beğenisine sunulacak.

En Güçlü En Sessiz ve Yalnızca Astra GTC'de

Opel'in, Segmentinde başarılı bir grafik yakalayan modellerinden Astra, 2014 yılı itibariyle, hatchback, sedan ve sports tourer karoser seçeneklerinde 1.6 litrelik dizel motoru pazara sunmuştu. Segmentinin en sessiz ve en güçlü motoru olmasıyla dikkat çeken 1.6 litrelik dizel motor 136 hp güç ve 320 Nm tork değeriyle öne çıkıyor.







Yüksek verimli oluşu ve sessiz çalışmasıyla öne çıkan 1.6 litrelik dizel motor, 130 hp güce sahip 1.7 litrelik dizel üniteye göre, yüzde 7 daha fazla tork üretiyor. 0'dan 100 km/s hıza 10.3 saniyede ulaşabilen Opel Astra 1.6 litrelik dizel motor, 5 viteste, 80 km/s hızdan 120 km/s hıza 8.9 saniyede ulaşarak başarılı esneklik değerlerine sahip olduğunu gösteriyor. 100 km'de ortalama 4.1 litre yakıt tüketiyor.





109 gr/km'lik karbondioksit emisyon değeri ile çevreci bir görüntü izlenimine sahip olan Opel Astra 1.6 CDTI'nin, çoklu enjeksiyon sistemi ile verimli yanma prosesi, parçaların tasarımlarının optimize edilmesi ve akustik kaplamalar sayesinde sınıfının en sessizi olmasıyla dikkat çekiyor.





Opel’in bir çok modelinde yer alan ileri teknolojik IntelliLink bilgi-eğlence sistemi yedi inç’lik renkli ekran Astra GTC’de sunuluyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2014, 05:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER