Toyota'da Temmuz Fırsatı

Toyota’nın temmuz ayı kampanyası 7 bin 370 TL’ye varan “büyük yaz indirimleriyle” dikkat çekiyor.

Toyota'da Temmuz Fırsatı

 Auris ve Auris Touring Sports modellerinde temmuz kampanyasına özel 2 bin 500 TL’lik indirim fırsatı kullanıcılarını beklerken, sürüş keyfi ve ekonomik yakıt tüketimi ile öne çıkan Yaris Hybrid 7 bin 370 TL’lik indirim ve 58 bin 500 TL’lik ulaşılabilir fiyatıyla kampanyadaki yerlerini alıyor. Teknoloji ve tasarımıyla hayallerinizi süsleyen bir Toyota’ya sahip olmak için yapmanız gereken tek şey özel temmuz kampanyasından yararlanmak için Toyota Plazalara uğramak olacak.  



Kampanyada, SUV segmentinde 20 yıldır trendi belirleyen, kentin ve arazi yollarının vazgeçilmezi Toyota RAV4’ün benzinli versiyonunda da 3 bin TL’lik indirim bulunuyor. Ayrıca haziran ayında başlayan Yaris modelindeki 3 bin 70 TL’ye varan ve Verso modelinde 3 bin 50 TL’ye ulaşan indirimler temmuz ayında da devam ediyor.
Temmuz’da üstün teknoloji ürünü bir Toyota ile yazın tadını çıkarmak isteyenler için Toyota Finans, 48 aya kadar uzanan vade seçenekleri ve 1,03 faiz oranı ile müşterilerinin taleplerini karşılıyor.



Toyota Finans Sistemi’nin çok cazip avantajlarıyla Toyota’larına hemen kavuşanlar, ödemelerine istedikleri takdirde 2015 yılının şubat ayında başlayabiliyorlar. Toyota Plazalarda markası ne olursa olsun eski araçlarını elden çıkarıp yeni bir Toyota almak isteyenler “takas” imkanından da yararlanabiliyorlar. 

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2014, 05:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER