Juke Eksiklerini Kapattı

Nissan’ın radikal crossover modeli Juke, geçirdiği küçük operasyon sonrası daha genç ve dinamik bir görünüme büründü.

Juke Eksiklerini Kapattı

 Japon marka Nissan'ın sıra dışı modeli Juke, makyajlı haliyle Türkiye yollarına adım atıyor. 2010 yılından bu yana 500.000 adetlik satış rakamıyla dikkatlerine üzerine çeken Juke, B-Crossover segmentindeki iddiasını yenilenen haliyle bir adım daha ileri taşımayı hedefliyor.

 

Makyajlanan Juke'da Nissan'ın "V" formundaki belirgin ızgarasının yanı sıra, yeni ön ve arka tampon dikkat çekerken, LED gündüz farları ise standart olarak sunuluyor. Yenilenen farlar ve stoplar aracın tasarımını gençleştirirken, sis farları ve jant üzerindeki renk seçenekleri arttırıldı. İç mekanda ise, daha önce yalnızca siyah ve kırmızı renk sunulurken, kırmızı, siyah, sarı ve beyaz renklerde Special Edition versiyonunda sunuluyor. Kabin havalandırma kapaklarına ilaveler ve dikiz aynasına renklendirmeler makyajlı Juke'un göze çarpan yeniliklerinden oluyor.

Aracın kaputunun altında ilk olarak Qashqai modelinde sunulan, 1.2 litrelik turbo benzinli motor, Juke'ta ilk kez sunulurken, manuel şanzımanla kombine edilmiş bu ünite 115 HP güç ve 190 Nm tork üretiyor. Ayrıca panoramik sunroof, Nissan Güvenlik Kalkanı, yeni nesil Nissan Connect teknolojisi ve Nissan Dinamik Kontrol Sistemi seçenekler arasında…

Makyajlı Juke'un bir diğer yeniliği ise sunduğu bagaj kapasitesi. Aracın bagaj kapasitesi 40 litre arttırılarak, 354 litreye çıkarılmış. Nissan'ın Sunderland'deki fabrikasında üretilen model, Nissan'ın Qashqai'den sonra Avrupa'daki en çok satan modeli olma özelliği taşıyor.

 

FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYINIZ..



Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2019, 18:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER