Kliksa’da Alman Teknolojisi

Online online alışveriş platformu Kliksa, Almanya otomobil sektöründe Sonax ürünlerini ve hizmetlerini, aracının bakımına önem veren otomobil severlerle sunuyor.

Kliksa’da Alman Teknolojisi
 Otomobillerin iç mekanlarında virüs ve bakterileri yok etmek, oluşan inatçı lekeler ve kötü kokulardan, güneş ışınlarının etkisini azaltmak ve araçlarının ilk günkü parlaklığını korumayı amaçlayan otomobil severler, kliksa.com üzerinden Sonax'ın 4 özel paket seçeneğine uygun fiyat avantajıyla sahip olabiliyor.


Gold Paketi

Nano hybrid boya temizleme, parlatma ve koruma, detaylı iç temizlik ve sterilizasyon, komple iç koruma sistemi, ozonla dezenfeksiyon ve sterilizasyon, motor temizleme ve koruma sistemi paketin içeriğini oluşturuyor.

Setrabet color: rgb(51, 51, 51); font-family: Verdana, Arial, Times, serif; font-size: 11px; line-height: 16px;">Sterilizasyon Paket

Detaylı iç temizlik ve sterilizasyon, ozonla dezenfeksiyon ve sterilizasyon, klima temizleme ve dezenfeksiyon sistemi pakette yer alan seçenekler durumunda.

Cam Filmi Paketi

Ön cam ve sunroof hariç cam filmi, ön cam özel filmi ve VIP otomobil yıkama paketin içeriğini oluşturuyor.

Mini Paket

VIP otomobil yıkama, ozonla dezenfeksiyon ve sterilizasyon, motor temizleme ve koruma sistemi pakette yer alan seçenekler…

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 21:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER