Opel Insignia 2014'te Yepyeni

Opel'in Insignia modeli 2014 yılı için bir çok değişikliğe uğrayacak

Opel Insignia 2014'te Yepyeni
 Opel ve Vauxhall, Insignia  Sedan ve Tourer modellerini 2014 yılı içerisinde makyajlı olarak satışa sunacak.



     Uzun süre üvey evlat muamelesi gören Opel, GM’nin toparlanmaya başlaması ile Insignia modelini yenilemeye karar verdi. Önümüzde ki senelerde 13 yeni motoru da model ailesine katacak Opel bu sayede satışlarını artırmayı hedefliyor.



       Alman otomotivinin başarılı oyuncularından Opel, Vectra ismini Insignia olarak revize edip tamamen yeni bir model sununca orta sınıf premium modeller arasında rekabeti  ve pazar payını artırmaya başarmıştı.



     Opelin yenilediği Insignia modelinde değişime uğrayan ön kısım ve farlar dikkat çekerken  en radikal değişim stop kısmında gerçekleştirilmiş, farklı bir formda tasarlanan stoplar tartışmasız artık daha modern bir görünüm deneme Bonusu sunuyor. Yaşam alanında ise orta konsolda sadelik ile ergonomi amaçlanmış.  8 inç dokunmatik ekran sayesinde sadeleştirilen orta konsolda artık daha fazla bilgi kontrol edilebilecek.





      Bir çok aktif ve pasif güvenlik önlemlerini standart olarak sunacak Yeni  Insignia için Opel 4 farklı motor kullanmayı planlıyor, 2.0L Turbo 250Hp ve Yeni 1.6L Turbo 170Hp motorlar da bu seçenekler arasında yerini alacak.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2013, 14:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER