SEAT’tan serinleten kampanya...

SEAT Ibiza ve Leon’larda fiyat avantajları, Toledo’da ise takas kampanyası Ağustos ayında devam ediyor.

SEAT’tan serinleten kampanya...

SEAT'ın, Leon modellerine özel avantajlı fiyat uygulaması 15 Haziran'a kadar devam ediyor. Leon ailesinin 1.6 TDI 105 HP DSG Style ve 1.4 TSI 140 HP FR donanım seviyesindeki versiyonları, kampanya süresince cazip indirimlerle alınabiliyor.

Dizel Leon'un 7 ileri DSG versiyonu, 3 bin TL tavsiye edilen kampanya indirimine ek olarak, Haziran ayına özel uygulanan 2 bin TL tavsiye edilen özel indirimi ile toplamda 5 bin TL'ye varan tavsiye edilen indirimlerle tüm SEAT Yetkili Satıcıları'nda satışa sunulmaktadır.

Hemen teslim seçeneğiyle satışa sunulan dizel Leon'lar, yakıt tüketimindeki tasarrufuyla hem kullanırken avantaj sağlıyor, hem de sunduğu performansla ilgi çekiyor. Güçlü motoruyla sınıfının üstünde bir kalite ve teknolojiyi kompakt segmente taşıyan sportif karakterli Leon FR, avantajlı fiyat imkânıyla dikkat çekiyor.

Leon FR, düşük CO2 emisyon değeri ve düşük yakıt tüketimiyle mükemmel verimlilik sağlarken, heyecan verici bir sürüş keyfi, çarpıcı bir tasarım ve yüksek kullanışlılık düzeyi de sunuyor. Leon FR 4.000 TL indirimine ek olarak Leon FR Plus Paket'te de 1.500 TL indirim imkanı sunuluyor. Leon FR Plus Paket içerisinde Full Led Far ve Sunroof yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2020, 23:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER