SEAT'ta Leon Fırsatları Devam Ediyor

SEAT’ın en ilgi gören model ailelerinden Leon için avantajlı fiyat imkânına devam ediyor. 15 Haziran'a kadar sürecek kampanyada Leon FR modellerde 5 bin TL’ye varan tavsiye edilen indirim olanağı sunuluyor. Kampanyada ayrıca, Leon FR Plus paketi de 1.500 TL indirimle alınabiliyor.

SEAT'ta Leon Fırsatları Devam Ediyor

 SEAT’in, Leon modellerine özel avantajlı fiyat uygulaması 15 Haziran'a kadar devam ediyor.  Güçlü motoruyla sınıfının üstünde bir kalite ve teknolojiyi kompakt segmente taşıyan sportif karakterli Leon FR, avantajlı fiyat imkânıyla dikkat çekiyor. Leon FR, düşük CO2 emisyon değeri ve düşük yakıt tüketimiyle mükemmel verimlilik sağlarken, heyecan verici bir sürüş keyfi, çarpıcı bir tasarım ve yüksek kullanışlılık düzeyi de sunuyor. 

 
Kampanya kapsamında, 140 hp güç üreten ve 1.4 litrelik TSI motora sahip 2014 model yılı Leon FR modeli, tavsiye edilen 5 bin TL indirim fırsatıyla, 58 bin 500 TL tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatla sunuluyor.  Leon FR’ın full Led Far ve Sunroof donanımlarının dahil olduğu Plus paketi, kampanya süresince 1.500 TL indirimle alınabiliyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2014, 02:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER