2014 Motosiklet Fuarı Kapılarını Açtı

Son yıllarda hızlı bir büyüme yakalayan motosiklet sektörü, 27 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Eurasia Moto Bike Expo’da buluşuyor.

2014 Motosiklet Fuarı Kapılarını Açtı

 Eurasia Moto Bike Expo, altı yılda motosiklet ve bisiklet sektörünün buluşma noktası haline geldi. Motosiklet Endüstrisi Derneği (MOTED), Motosiklet Sanayicileri Derneği (MOTODER) ve Bisiklet Endüstrisi Derneği’nin (BİSED) çatısı altındaki tüm kuruluşların yanı sıra çok sayıda kulübün de desteklediği fuara bu yıl Kuralkan’ın temsilcisi olduğu Hindistan’ın en büyük markası olan Bajaj’da katıldı. Yine Asya Motor’da Hindistan’ın büyük markalarından Hero’yu meraklılarıyla 2014 Eurasia Moto Bike Expo’da buluşturdu.

Önemli kararlar Eurasia Moto Bike’da alınır


Motosiklet ve bisiklet dünyasına dair tüm yeniliklerin ve sektörün önünü açan önemli kararların Eurasia Moto Bike Expo’da duyurulduğunu belirten Dünya Fuar Yapım Genel Müdürü Murat Demirtaş, “Fuarın yenilikleriyle bu yıla da damgasını vuracağına inanıyoruz. Geçen yıl 80 bin kişinin ziyaret ettiği Eurasia Moto Bike Expo’ya bu yıl da yoğun ilgi bekliyoruz” dedi. Fuarda 50’den fazla yeni motosiklet ve bisiklet modelinin ilk kez tanıtılacağını söyleyen Demirtaş, “Ayrıca kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil pek çok aksesuar ve ekipman da sergilenecek” diye konuştu.


Dünya şampiyonları nefes kesecek


Türkiye’nin ilk ve tek motosiklet ve bisiklet fuarı Eurasia Moto Bike Expo bu yıl da iki teker tutkunlarının yakından takip ettiği birbirinden ünlü isimlere de ev sahipliği yapıyor. Dünya Stunt Şampiyonu Chris Pfeiffer ve Steel SilencerZ Takımı motosiklet üzerinde yaptıkları akrobasi hareketleriyle fuar ziyaretçilerini adeta büyüleyecek. Dünya Trialbiking Şampiyonu Thomas Öhler ise bisiklet gösterisiyle Eurasia Moto Bike Expo’ya gelenlere unutulmaz dakikalar yaşatacak. Yan yana yatan 33 kişinin üzerinden atlayarak “Rampasız uzun atlama rekoru” kıran Chris Pfeiffer’ın  Eurasia Moto Bike Expo’daki şovu dört gün boyunca saat 11.00’da, 14.00’da ve 16.00’da yer alacak. Yaptığı akrobasi hareketleriyle bisiklet severlerin büyük beğenisini kazanan Thomas Ohler ise Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 11.30, 14.30 ve 16.30’da gösteriler sunacak. Üç sezondur Hindistan Şampiyonluğunu elinde bulunduran Steel SilencerZ Takımı ise dört gün sürecek fuar boyunca saat 12.00, 15.00 ve 17.00’da gerçekleşecek motosiklet şovlarıyla nefesleri kesecek.


Milli gururumuz Kenan Sofuoğlu’da fuara katıldı


Üç kez Dünya Supersport Şampiyonu olan Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu da 2014 Eurasia Moto Bike Expo’daki yerini aldı. Fuarda bir stand açacak olan Sofuoğlu, burada kendi markası olan ürünleri tanıtıp, imza günü düzenleyecek.


Dakar Rallisi’nin Şampiyonu Marc Coma geliyor


2014 Motosiklet Kategorisi Şampiyonu olan ve dördüncü kez Dakar Rallisi’ni kazanarak önemli bir başarı yakalayan Marc Coma İstanbul’a geliyor. 1 Mart Cumartesi günü Eurasia Moto Bike Expo’da sevenleriyle buluşacak olan Coma yarışlara KTM ile katılıyordu. Coma, hayranlarıyla KTM standında buluşup posterlerini imzalayacak.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2014, 04:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER