BMW Concept Active Pazara Çıkmak için Gün Sayıyor

BMW'nin yeni modeli olan Concept Active Tourer pazara çıkmak için gün sayıyor.

 Arkadan itişli otomobiller konusunda her zaman ön sırada anılan BMW, ilk önden çekişli otomobili Active Tourer Outdoor ile yeni pazarlara çıkmak için gün sayıyor. İlk kez  geçtiğimiz yıl Paris Motor Show’da görücüye çıkan otomobil ikinci konsept hali ile çok yakına yollara çıkacağı mesajını veriyor.





Rengiyle dikkat çeken otomobil, dayanıklı iç mekan ve yaşam alanına entegre 2 adet  bisiklet taşıma mekanizması ile fonksiyonel bir yapıya sahip. Konsept otomobilde tanıtılan bu mekanizma ile daha önce dışarıda görmeye alışık olduğumuz sistem içeriye alınarak hem hırsızlığa karşı hem de bisikletin kuru ve temiz tutulması adına etkili koruma sağlıyor aynı zamanda dışarıdan bisiklet taşımaya göre rüzgar direncini azaltması ile de farklı avantajlar sunuyor.





2014 Cenevre Motor Show’da seri üretim hali ile sergilenmesi planlanan araçta enlemesine yerleştirilmiş 1.5L turbo benzinli ve elektrikli motor görev alıyor. Toplamda 187Hp güç üreten otomobil 2.5lt/100 km yakıt tüketimine sahip. 0-100 km/s hızlanması 8sn’nin altında olan otomobil maksimum 200km/s hız yapabiliyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2013, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER