Navigasyonda Devrim,Toyota T-Connect!

Toyota, otomobiller ile bilişim teknolojisini birleştiren ve bir navigasyon hizmeti olan T-Connect’i geliştirdiğini duyurdu.

Navigasyonda Devrim,Toyota T-Connect!

 T-Connect, insanları, otomobilleri ve şehirleri birbirine bağlayan heyecan verici kullanışlı bir mobil uygulama olarak tanımlanıyor.

 

T-Connect, interaktif ses tanıma teknolojisini içeriyor ve otomobilin geçmiş rotasının inceleyerek, kullanıcıya tahmini varış noktası ile ilgili, trafik, yol durumu, hava koşulları ve benzin istasyonları hakkında bilgi veriyor. Kullanıcı tercihlerinin de kaydedildiği sistemde yol güzergahı boyunca yer alan mağazalar da sürücüye tavsiye ediliyor.  Ayrıca T-Connect uygulaması, sürücülerin “Açık Otopark Bul” gibi kesinlik içermeyen sorularına cevap veremediği durumlarda çağrı merkezine yönlendirerek çözüm bulunmasını sağlıyor.

 
T-Connect; yol asistanı, bilgi, iletişim ve yaşamla ilgili 4 farklı alanda aplikasyonları da sürücünün kullanımına sunuyor. Farklı firmalar tarafından geliştirilen ve Toyota bilgi sisteminde yer alan bu aplikasyonlar,  istenirse bedeli dahilinde aracın navigasyon sistemlerine yüklenebiliyor. 

Tüm bu sistemlerin daha kolay kullanımını sağlamak adına, T-Connect navigasyon sistemi, standart Wi-Fi bağlantı desteği ile birlikte sunuluyor.

T-Connect sisteminin lansmanı önümüzdeki dönemde Japonya’da yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2018, 22:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER